Poszukuję pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuję pracy w charakterze opiekunki na okres miesiąca może dwóch (chętnie kogoś zastąpię ). Niestety mój włoski to jedynie podstawy. A potrzebuję się nauczyć jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. Jeśli ktoś może mi pomóc z góry dziękuję.Pozdrawiam
Ja rowniez chcialabym wyjechac do pracy - opieka nad osoba starsza wloski znam tez słalabiutko,moge podmienic od lipca
JA TEZ SZUKAM PRACY ZNAM WŁOSKI B. DOBRZE PRACOWAŁAM JUŻ JAKO OPIEKUNKA (W SZPITALU I W DOMU)
Ja właśnie 2 miesiące temu zrezygnowałam z pracy we Włoszech,poszukuję kogoś na moje miejsce. Praca była by od 3 czerwca ale potrzebny komunikatywny włoski. Skąd jesteście i ile lat macie?
radze sobie z wloskim i mampraktyke bo od trzech lat pracuje jako opiekunka z osobami starszymi moj kontakt [email]
Czy mogllabys napisac gdzie w jakim miescie jest ta praca.Znam wloski b.dobrze.
Hey! Narazie czekam do niedzieli na odpowiedź od pewnej kobiety-jeśli nie okaże chęci wyjazdu,będzie miejsce do włoskiej babci 83-latki(niestety leżącej) mieszkającej razem z rodzina na terenie Umbrii. Odezwe się w poniedziałek(chyba ze wczesniej zrezygnuje to natychmiast dam znać). Zależy mi na uczciwej zmienniczce bo ta rodzina jest fanastyczna,wiele im zawdzieczam(przede wszystkim nauke włoskiego) chce zeby zadowoleni tak jak ze mnie albo jeszcze bardziej,ale chce rowniez zeby ta opiekunka ktora jest teraz nadal tam pracowala(juz znam kilka przypadkow "wygryzienia")
Pozdrawiam! Trzymam kciuki.
Jestem powazna i uczciwa kobieta za okazana pomoc nigdy nic nie zrobie czegos przeciwko pracujacej tam Pani ale z przyczyn osobistych moge podmienic od 20 czerwca, moj email [email]
ja znam b.dobrze włoski w mowie i piśmie jestem z okolic krakowa
wiecej informacji o mnie [email]
Szkoda że dopiero od 20. Fajnie jakby był ktoś chetny z podkarpacia-no i na 3 czerwca.
Wlasnie jestem z podkarpackiego ale nijak nie spreze sie na 3 czerwca, bo musze byc na weselu ale 20 .06 juz moge jechac a moze obecna opiekunka zgodzilaby sie popracowac 3 tygodnie dluzej,plis zapytaj, pozdrawiam cieplutko
jestem mgr rehabilitacji znam troche wloski.chetnie podejme prace za kogos.moj e-mail [email]
Naprawdę mi przykro! Tym bardziej że jesteś z Podkarpacia. Niestety nie da rady zostać dłużej,nawet chciałaby wcześniej wrócić-ten 4 czerwca jest dla niej ostatecznością. Dzięki za zainteresowanie.
Czy włoski na poziomie komunikatywnym jest ważny bo ja niestety dopiero zaczynam ale bardzo mi zależy na jego doskonaleniu. Pozostałe warunki spełniam ale więcej o mnie na [email] Acha jeszcze jedno pytanko na jak długo miałoby trwać to zastępstwo. Pozdrawiam
No cóż trudno,będę szukać dalej,dzięki że się odezwałaś ,żałuje że nie odpowiada mi termin.
Podziekowania były oczywiście dla Eweli
pytane dla EWELA85 !!!CZY JESZCZE JEST TA OFERTA AKTUALNA BO JA JESTEM GOTOWA WYJECHAC W KAŻDEJ CHWILI
Szukam pracy w Reggio Calabria lub okolicach,wyjezdzam tam 30 maja.Moze ktos ma jakis pomysl i jest w stanie mi pomoc.Moj [email]
Jarku a jakiej pracy szukasz?
..byles cztery razy to chyba sie orientujesz jak wszystko wyglada...jakies kontakty......?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia