LISTA MIAST

Temat przeniesiony do archwium.
Moi drodzy forumowicze! Wpadłam na pewien pomysł, który mógłby w pewien sposób ułatwić nam wszystkim pewną sprawę.
Zauważyłam, że ludzie częstą szukają się na forum i wysyłają posty typu: szukam kogoś z..... (i tu miasto...).
Otóż pomyślałam sobie, że możnaby utworzyć temat główny/folder pt. MIASTA albo jakoś tak. Następnie pod tematem głównym byłaby lista miast włoskich (także polskich) i każdy dużo łatwiej mógłby znaleźć osoby z danego miasta, pytać o szczegóły, fajne miejsca, dojazdy, itd.
W ten sposób nie musielibyśmy się szukać po całym forum!!!
Może Lukar pomógłby nam jakoś w tej sprawie...
Co Wy na to?
Piszcie co o tym sądzicie, może jakieś sugestie.
Saluti a tutti!!!

Bionda
bionda, ja mysle, ze to nie jest zly pomysl;)
Jestem ZA! a wiec zaczniemy moze od stlicy? RZYM !
to proponuje temat Rzym...
a jesli nie, to mowie, ze od 15 lipca tam bede raczej na stale [email]
ja mieszkam od 6 lat w Rzymie
Ja będę w Cesenatico od 2 czerwca.
Ja tez mieszkam w Rzymie.
Hej, "rzymianki" - gdzie mieszkacie albo pracujecie?
Pozdrowionka!
A ja mieszkam w Montecarlo niedaleko miasta Lucca.Pewna wloszka powiedzial mi ,ze jest wiele polek w okolicy,ale ja jakos nie mialam szczescia trafic na zadna i troche przykro mi z tego powodu.
mieszkam w malutkim miasteczku Manziana okolo 30 km od centrum Rzymu.Wybralam je poniewaz jest tu park naturalny i przestrzen, cisza.Zpraszam.
Ja w czerwcu jadę na stałe do Pisy. Jest ktoś może kto mieszka w pobliżu?
hej, ja tez mieszkam kolo Rzymu... dokl. Fiumicino. Pozdrawiam
A ja 9 czerwca jade na stałe do trento.:) Pozdrowienia dla wszystkich wyjeżdżających!! i mieszkających już też:)!!
Hej - a ja mieszkam miedzy Vitinia a Acilia. Manziana jest b.ladna, kiedys tam bylam!
Ale i u nas nie najgorzej - blisko do morza, do lasu sosnowego plus jest "riserva naturale del litorale romano", zaczyna sie o kilkaset metrow od nas.
hmm ja mam znajomych w Acili... ale szczerze mowiac jakos nie przypadla mi do gustu, hmmm a Vitinia gdzie sie znajduje? np... jak sie jedzie kolejka z acili do rzymu to sie ja mija? bo nie pamietam...?
(ex Patatinka). Wlasnie morza mi brakuje, choc mam tylko 20 km do plazy to jestem tam zadko. Jedynym minusem Manziany jest ze od kiedy sie tu przeprowadzilam czuje sie jak pustelnik.
a w ktorym kierunku np ode mnie (fiumicino) lub jesli latwiej to od rzymu trzeba jechac do tej Manziany? ciekawosc...
w kierunku Bracciano, od Osti jakies 45 min.
Ja Asti vicino Torino .....
to dokladnie 578 km od manziany
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia