polacy z Genui laczmy sie!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
na brak znajomych nie narzekam,ale fajnie byloby miec tez znajomych rodakow.Odezwijcie sie!
cześć ja za niedługo (mam nadzieje) pojade do pracy do genui. i fajnie było by już kogoś znać . ty tam mieszkasz ? czy pracujesz ?
hej!!!fajnie ze napisalas!mieszkam w genui od kilku lat,obecnie nie pracuje i tylko sie ucze.
Kiedy planujesz przyjechac?pozdrawiam!!
czesc ja tu mieszkam od pol roku gdzie dokladnie mieszkasz? (dzielnica)
ja planuje na czerwiec. tam nigdy nie byłam . jak tam jest ??
czesc mi mi,mieszkam niedaleko stazione principe a dokladnie oregina moze znasz?a ty gdzie mieszkasz i co porabiasz?
anka_28 ,mnie sie b.podoba ale zalezy od gustu.W kazdym razie miasto jest piekne -morze i gory...juz tutaj zostane.Oj to czerwiec juz niebawem,czekasz na odpowiedz w sprawie pracy?wybacz jesli jestem wscibska :-)
a na jakiej ulicy mieszkasz w oregina ja tez tam mieszkam:)
Witam! chcę ze znajomą jechac w lipcu na miesiąc do genui do pracy, szukamy jakiegoś zakwaterowania, najlepiej w akademiku. Skoro tam studiujesz, to oreintujesz się może czy są one udostępnianie na wkakacje (w Polsce tak jest), a jak nie, to gdzie można znaleźć jakieś mieszkanie na miesiąc? Dzięki z góry za pomoc
tak czekam na odpowiedz. moja znajoma mieszka w savonie a pracuje w genova i ma mi znależć tam prace
czesc agata,ale jaja!ja mieszkam na salita oregina, a ty??
caricatura nie wiem jak to jest z akademikami ale sie dowiem to ci napisze!pozdrawiam!
o to byłabym bardzo wdzięczna :) a nie wiesz może czy można kontynuować we włoszech studia zaczęte w Polsce? czy jest wtedy możliwość uzyskania stypendium (bo erasmus chyba wtedy odpada?)jeszcze nie byłam w Genui, tylko w Ligurii przejazdem i się zakochałam w tym regionie :) jakbyś coś wiedziała to podaje Ci mo adres [email] pozdrawiam
bylam tam kiedys na wycieczce,naprawde super miasto!pozdrawaiam
hej ja jade do Genui w pazdzierniku :P bede tam rok wiec mam nadzieje ze jak juz przyjade to sie spotkamy :) bede tam studiowac na uniwersytecie :P ciao!!
to fajnie,odezwij sie jak juz przyjedziesz!pozdrawiam!
hej genuanki! Tez mieszkam rejonach Genui.Wlasnie przed chwila rozpisalam sie na innym forum, a propos tego miasta, cieszac sie ze wkoncu mozebym tak kogos spotkala..A tu widze ze wyszla chec "laczenia sie", z czego jestem niezmiernie happy!!Jestem tu od roku a nie udalo mi sie jeszcze poznac zadnej Polki.Tragedia!!rnA przydaloby sie odetchnac troche od wloskiego, wymienic pare zdan i takie tam.rnTakze jakby ktos mial ochote na piwko w polskim gronie, zapraszam!(mam nadzieje ze nie zabrzmialo podejrzanie :)) Pozdrawiam
cześć wszystkim,
kochani mam pytanie czy ktokolwoek z was mogłby pomóc w znalezieniu pracy w Genui? Teraz jestem w Polsce ale chcę wyjechac znów do Itali a Genua to jest własnie to miasto!!! Pracowałam we Włoszech ok 2 lat jako opiekunka do dzieci, kelnerka itd jesli ktoś może mi pomóc to mój mail: [email] pozdrawiam wszystkich buziaki aneta
Witajcie care. Mam wielka prosbe o pomoc w znalezieniu pracy. Mieszkam i pracuje we Wloszech w Toskanii ponad 2 lata. Opiekuje sie starsza osoba. Pracuję jako badante, domestica etc. Chce zmienic miejsce pracy na regiony polnocne, bo tam sa wieksze zarobki za to samo zajecie. Jesli wiecie cos na ten temat, to prosze o pomoc. Mam wszystkie dokumenty potrzebne do legalnego pobytu i pracy. Mam rowniez prawo jazdy. moj adres: [email] Milutko i cieplutko pozdrawiam rodaczki w Italii.
agga a gdzie mieszkasz? I czy moze ktos mieszka dalej od centrum rejony Pra Sestri czy Voltri
w genui jest ciezko znalezc prace jakakolwiek! moja siostar szukala 5 msc zeby potem skonczyc jako kelnerka choc moglaby robic cos ciekawszego.
czesc! jestes juz w genui? ja przyjechalam do siosty 3 dni temu, mialam miec prace..a tu sie nagle okazalo ze nieeee!nie wypalilo! i nie wiem co mam teraz zrobic, jak szukac innej, chce popracowac 2 miesiace i wracac do polski, za wakacje tu dziekuje bardzo!
witam :) ja mieszkam w Voltri :) odezwij sie :)
hej! ja obecnie pomieszkuje w Pegli (GE).szukam pracy i mam nadzieje ze ja wkrotce znajde..na razie nie mam tez tutaj zadnych znajomych,poza rodzina chlopaka..wiec jesli ktos mieszka w poblizu to milo byloby sie spotkac od czasu do czasu na kawe i wymienic doswiadczenia na temat zycia tutaj(ja jestem tu dopiero od kilku miesiecy)pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)
Witam, pozdrawiam z Marassi :)
Witam,

jestem teraz w Genuii przez 3 miesiące.
Mozemy zawsze sie gdzies tu spotkac.. bede do 15.09.09, macie jakieś propozycje, jeśli tak to proszę o kontakt:
cobal (@) tlen.pl

Pozdrawiam
:)
Witaj,

Mam tu kilku znajomych Polaków, więc jeśli chciałbyś się kiedyś spotkać to możemy dograć jakiś termin np. koło fontanny na placu Ferrari.
Daj znac jak co na maila : cobal (at] o2.pl
Pozdrawiam
Widzę, że jest paru Polaków w Genui i mam pytanie czy ktoś chodzi na mecze Genoi CFC? I przy okazji zapraszam na Polską Stronę Rossoblu - GenoaPoland.com
witam,pisze z Polski, mam mala prosbe...poprosze o maila lub nr gg, opisze szczegoly (chodzi o pomoc w zalatwieniu noclegu na 2 dni dla 3-ech osob:malzenstwo z synem) pozdrawiam Andrzej- Iława
witam,znalazlem pana post w tym temacie i chcialbym spytac czy moze pan zorganizowac jakies niedrogi nocleg dla 3 osob w genui?pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

»

Solo italiano