vieste. ktos byl?

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanko. czy ktos byl w vieste? to chyba malo znany zakatek wloch dla polakow. ale moze ktos wie cos o tym miescie. dostalam tam prace. jeszcze jej nie przyjelam:) czekam na rady, z gory dziekuje:)
Bylam ale tylko turystycznie, piekny zakatek na Gargano, dech zapiera :) piekne morze, groty, plaze i dobra kuchnia. pozdrawiam
Byłam tam dwa lata temu na wakacjach , cudowne miejsce:) przeżyłam tam niezapomniane dwa tygodnie, co do pracowania tam to nie wiem , bo byłam tam jedynie wypoczywac :) ale jest to miesjce głównie turystyczne
byłam w Vieste w zeszłym roku, jestem zakochana w tym miejscu, turkusowe morze, piekne plaze, urocze stare miasto:) zazdroszcze Ci:) moze pojade tam znowu tego lata, pozdrawiam
Ja tez bylam w okolicach Vieste w ubieglym roku. Piekne miejsce, cudowna przyroda , morze.. ale to sa zupelnie inne Wlochy niz te z polnocy. Zaniedbane, zapuszczone,pelno smieci, brud, odrapane domy...
Mi to nie przeszkadzalo - ale moze.. przygotuj sie i na taki obrazek!
Powodzenia
I koniecznie wybierz sie na wycieczke stateczkiem do grot!!!! Cudownie!
a czy mozna wiedziec gdzie vieste jest
łatwo sprawdzici - na przykład na mapie :] albo w internecie :]
Ups, zapomniałam, ze jestes bionda heh...
obawiam sie ze ze zarcik ci nie wyszedl
bo jestes farbowana??
prosze bardzo - pierwszy lepszy adres z google ... Matko jaki wysiłek!! ...
http://www.noclegi.turystyka.pl/wlochy/veiste.htm
szybko sie meczysz... w dodatku pewnie jestes ciemna!

nara
tak - zgadłas, jestem murzynką.
A ty jestes po prostu leniwa. Albo tępa. Albo jedno i drugie.
Sprawdziłas gdzie jest Vieste? Umiałas wkleic linka? Biedactwo...
Vieste jest na ostrodze wloskiego buta... (Puglia, polwysep Gargano) :)
Dziekuje wszystkim..no prawie wszystkim za odpowiedz i zachecenie do wyjazdu TAM . odwiedzcie mnie, zapraszam:)
czesc ,tez wybieram sie do pracy w tamte okolice ,bede pracowac w Baia Calenella,jade tam pierwszy raz ale mam tam juz znajomych co siedza dosc długo,podobno jest slicznie,miejmy nadzieje ze i praca dobra,mam prace od czerwca ,moj [gg]
o nawet sprawdziłam to jest bardzo blisko ja bede miedzy Vieste a Peschici do Peschici mam jakies 3 kilometry,wiec do Viste pewnie podobnie,jak masz ochote to odezwij sie to pogadamy wiecej
zobacz strone www.vieste.it
bylem jest fajnie.tylko wejs pare drobnych jak jedizesz na wakacje bo troszke cenu tutaj wyzsze :)
Temat przeniesiony do archwium.