carta di soggiorno ?

Temat przeniesiony do archwium.
Jeśli już ktoś dostał pracę w Italii i chce dostać kartę pobytu .... ( ale głupie pytanie ,ale muszę się wytłumaczyć ,że to nie dla mnie hihi ;-) )
to przy jej załatwianiu co ma powiedzieć ,że poprostu chce/chciałby otrzymać karte pobytu z podowu pracy .... czy jak ?
No, ze ladnie prosi o wydanie karty pobytu ze wzgledow zawodowych.:) Podajac przrz szybke odpowiednie dokumenty, ofkors.;)
Dee "ładnie" / "grzecznie" mówisz ? hm.... ;-) , przepraszam za wścipstwo ,ale jestem ciekawa ile masz lat :P.... tobie to forumowicze pomnik powinni postawić hihihi , wszystkim pomagasz :-)
No!!!! ja juz nawet wykopalam lopatka doleczek i wrzucilam tam kawalek wegla drzewnego, czyli "wegiel pod pomnik" mamy z glowy...teraz zabieram sie za kopanie fundamentow....kto sie dolaczy ;)
buziaki Dee:)
Jezu, prosze bez pomnikow, ja nieladnie wychodze na wszelkiego rodzaju rzezbach!;) A lat mam 25 i nie wstydze sie do mego wieku przyznac.:)

Z tym "ladnie" i "grzecznie" to moze troche przesadzilam... granatnik i miotacz ognia lepiej ze soba zabrac.;-P

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia