pytanie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Chialabym się dowiedzieć jak mozna sie dostać z Mediolanu Bergamo do Rzymu okolice Ciampino .Czy ktoś zna moze jakieś połączenie pociąg?? ile czasu zajmuje taka podróz może ktoś zna jakąś stronę gdzie mozna sprawdzić jak kursują pociągi?Bardzo proszę o jakieś informacje .
Pozdrawiam
oj nikt mi nic nie napisze? Proszę..........
witajjezeki znasz jezyk wloskito mozesz wejsc na strone www.trenitalia.it i tam poszukac polaczen...jezeli nie znasz to napisz kiedy chcesz podrozowac poszperam troche i zobaczymy czy cos sie znajdzie...
Nie znam dobrze. Dzięki za pomocną dłoń :) Będę w Milano Bergamo około 11 .00
w piątek i potrzebuję się dostać do Rzymu najlepiej okolice Ciampino a nie znam kompletnie Rzymu.
pocekaj chwile cos poszperam i szybciutko ci napisze ok
czesc ala
ala...poszperalam, musisz mi powiedziec czy ty przylecisz samolotem do Bergamo? bo jesli tak to musisz w jakis sposob dostac sie z lotniska na stacje a byc moze jest tez bezposrednie polaczenie z Mediolanem.
jezeli chodzi o pociagi to oto one:
OPCJA 1) Bergamo wyjazd o 10:54 do Medionalu, w Mediolanie bedziesz o 11:46, nastepnie z Mediolanu masz pociag do Rzymu o 13:00 ( w Rzymie bedziesz o 17:30)
OPCJA 2) bergamo wyjazd o 12:32 do Mediolanu, do ktorego dojedziesz o 13:35, z Mediolanu do Rzymu masz pociag o 14:00 ( w Rzymie bedziesz o 18:30)
Jezeli chodzi o dojazd na Ciampino(e jego okolice to najlepiej metrem...
to chyba tyle...w razie pytan i watpliwosci pisz...
Mogłabym napisać nie na forum tylko na e-maila?Wtedy dokladnie opiszę ok?Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
moj mail [email]
Dostałaś mojego maila?
odpisalam twojego maila....jak dostaniesz wiadomosc to napisz ok
mialobyc na twojego maila ;-))))
Wysłałam Ci wiadomość na adres który podalaś jak narazie jeszcze nic nie dostalam .Dawno wyslalaś?
pozdrowionka
ala poslalam tobie dwa maile...dostalas cos
Ala poslalam Tobie informacje, ktore udalo mi sie zdobyc droga mailowa, ale chyba nic do Ciebie nie doszlo...w nadziei, ze odwiedzisz ponownie te strone napisze tutaj...mysle, ze to lepiej, ze jedziesz Z Tranto do Rzymu, bo jest pociag bezposredni...lepiej jak opisze wszystko szczegolowo...

OPCJA 1) podroz bezposrednia z Tranto do Rzymu-Termini(Roma-Termini
wyjazd z Tranto do Rzymu Termini o godz. 9:36, do Rzymu-Termini(to jest glowna stacja pociagowa Rzymu) dojedziesz o godz. 14:55

OPCJA 2) podroz z przesiadka w Bolonii

wyjazd z Tranto o godz 10:11 do Bolonii Centrale dojedziesz do Bolonii o 13:10, z Bolonii do Rzymu Termini wyjazd o godz. 13:46 a do Rzymu-Termini dojedziesz o 16:30

Jezeli chodzi o dojazd na lotnisko Ciampino odsylam cie na strone www.wizzair.com
sa tam informacje po polsku jak dojechac na lotnisko
Jezeli masz jalies zapytania to pisz
Pozdrawiam i milej podrozy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano