Poltrop pielęgniarki

Temat przeniesiony do archwium.
witam;chciałam przestrzec przed firmą Poltrop z Częstochowy,dużo obiecują -mało robią;wyjechałm 1 rok temu na miejscu okazało się że pracy nie ma,dokumentów moich też nie ma-pomimo że zapłaciłam firmie;koleżanka która też podpisała umowę 2 lata temu z tą firmą nadal czeka na ofertę pracy -zwodzona z miesiąca na miesiąc obietnicą pracy(zrezygnowała),z perspektywy myślę że chyba lepiej załatwiać pracę na własną rękę lub przez włoską firmę
Firma ktora bierze pieniadze za posrednictwo pracy to nie firma.
Poszperaj po necie zaprzyjaznij sie z kims z netu mzoe pomoc bedzie pewniejsza.
Mi sie udalo poznac 3 lata temu wlocha super goscia z któym utrzymuje do dzis kontakt.
Ja jadę z włoską firmą,która wszystkie koszty sama pokrywa.Jak chcesz zobaczyć jacy sa to wejdź na stronę po polsku www.laborpolska.pl .Są z Bolzano ale specjalnie dla polskiego personelu medycznego otworzyli przedstawicielstwo na Polskę w Świdnicy.
podpowiedz f-nie żeby otworzyła i w warszawie przedstawicielstwo oj mieliby chetnych
Ja też nie mieszkam w Świdnicy tylko kilkaset km od niej.Ale to nie problem bo oni nam zorganizowali kursy tam gdzie było conajmniej 8 osób chętnych.Np.Płock,łocławek,Inowrocław,Białystok,Łódź a jak trzeba to sami jeżdżą w te miejsca.Za to przecież im pracodawca płaci.Ale można będzie im podpowiedzieć,może pomyślą o tym
Włocławek nie łocławek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka