szukam Polaków w turynie albo okolicach

Temat przeniesiony do archwium.
witam mam na imie darek mam 19 lat i szukam polaków w okolicy turynu albo w turynie mieszkam jakieś 30 km ot turynu w miasteczku Lanzo Torinese i nie znam nikogo chętnie poznam kogokolwiek bo szlag mnie tu trafi:) pozdrawiam piszcie prosze mail: [email] albo [gg]
Byłam w lipcu w okolicach Torino tj ok 50km,jeżdziłam sobie nad jezioro ViVerone -znajdziesz na mapie,bo jest spore.Prawie codziennie miałam kontakt z polakami.Naprawde jest nas tam sporo i wlasnie w takich miejscach mozesz kogoś pozać.
dzięki wielkie wybiore się tam w najblizszy weekend:)
http://mt2.google.com/mt?n=404&v=w2.21&x=1069&y=733&zoom=6-tu masz namiar gdzie to jest-życzę powodzenia.a tak na marginesie to masz tyle lat co mój syn-co tam robisz?
mam zamiar uczyć sie rok języka bo słabiutko mówie i po roku chce isć na studia:)
WitamrnPolakow spotkasz na polskiej mszy w niedziele o 16 przy ulicy via barrili.
ponawiam temat gdyz przylecialem 2 tygodnie temu do miasteczka kolo Turynu i chcetnie wyskocze z jakims rodakiem na piwko :) piszcie [gg] lub tel [tel]. Dodam ze zostaje tutaj do wrzesnia :) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Nauka języka