PRACA DLA PIELEGNIAREK BUSINESS SERVICE

Temat przeniesiony do archwium.
CZY KTOS Z PIELEGNIAREK WYJECHAL Z FIRMY BUSINESS SERVICE >PROSZEO INFORMACJE O SOLIDNOSCI FIRMY> POZDRAWIAM
Kakan,zakładasz kolejny watek a na temat Bs jest cały serial na stronie"pielęgniarki we Włoszech"i"Praca dla pielęgniarek".Zależy o który Bs pytasz.Ten w W-ie już nie istnieje,kupił go Włoch i ma inną nazwę.Poszukaj na tamtych tematach.Również jest tam nt.innych polskich agencji.
Kakan,na fioletowej stronce ludzie naprawdę sobie pomagają.Pobędziesz z nami dłużej to zobaczysz jak jest fajnie.Jak masz pytania nt naszej pracy to zadawaj na tych 2 tematach co ci podałam.Tam wypowiadają się przedewszystkim pielęgniarki,wymieniają się doświadczeniami,problemami.Nawet jak ktoś powie coś uszczypliwie to nic się nie dzieje złego.
ja dzisiaj dzwonołam do Warszawy i z tego co wiem to ta firma istnieje bo z nimi rozmawiałam i umówiłam się na konkretne rozmowy
Istnieje ale już nie jako Bs tylko jakoś inaczej,bo to teraz własność Włocha.Poczytaj na tematach dla piguł to o tym pisze
kakan ale ty jedziesz jako opiekunka, w innych postach szukasz tej pracy ej to jak to jest???
hej czy ktos wie kiedy wraca antonio z quanty bo podobno jest w mediolanie a moze ktos wie cos na temat wyjazdow w pazdzierniku z quanty
ja jestem z nim 5 09 umówiona w Quancie .Wraca [tel]a oco chodzi ?jestem z nim w kontakcie
chcialam dowiedziec sie ile czasu przed wyjazdem powiadamia cie firma ze juz wyjezdzasz ile czasu czekamy tam na miejscu na prace bo sama wiesz ile formalnych i urzedowych spraw jest do zalatwirnia
to wy same musicie na miejscu,we Włoszech załatwiać dokumenty i szukać pracy?Firma wam tego nie robi?
Koleżanki infermiery.Jakie są zasady uznawalności polskich dyplomów pielęgniarskich w zależności jaką się szkołę wcześniej skończyło(Liceum,Studium,Licencjat,magisterkę,pomostowe).Ile godzin nauki teorii i praktyki biorą Włosi pod uwagę przy wydawaniu pozwolenia na pracę i przy uznawalności dyplomu w zależności jaką szkołę się wcześniej skończyło?Wiem jak jest w UK i Skandynawii,ciekawi mnie jak jest we Włoszech i innych krajach.
Ponawiam pytanie.Nikt nie wie?
wszystkie sprwy załatwiła f- ma quanta ,ja czekałam właśnie na to od nich, kiedy załatwili to zadzwonili ,ze moge jechać ,nie wprowadzaj w błąd ludzi siostro basen
żadnych spraw nie załatwiamy my same we włoszech, nie gadaj bzdur bo jak widzisz ja nic nie załatwiałam ,ni za mnie załatwili pozwolenie na prace i inne w izbach pierduły
Ja zadałam tylko pytanie bo mnie to ciekawiło.Nie rozumiem dlaczego moje pytanie cię obraziło.
ja wcale nie umiem obrażac się
witam,ja pracuje dla wloskiej firmy Sintesia(www.sintesia.it),ktora zajmuje sie zatrudnianiem pielegniarek,zazwyczaj czeka sie 1-2 miesiàce na nostryfikacje,a jak juz ona jest to ustala sie miejsce pracy i date przyjazdu,po przyjezdzie firma zalatwia wpis do izby pielegniarek,permesso i szczepienia,moze to potrwac pare dni i po tym zaczyna sie prace.zarobki ma sie 1350,00€,jezeli ktos jest zainteresowany prosze przeslac smsa na moj numer [tel],odpisze i podam moj adres imaila.
a moze ty jesteś ta Agnieszka która prowadziła biuro Bussines Service w Warszawie ? i ktora została wyrzucona z pracy bo ta firmę kupił włoch? i nadal na lewo werbujesz do pracy?
Laretta,pewnie masz rację bo Agnieszka więcej się nie odezwała.Czemu ją wyrzucili z bs?
witam mam pytanie czy jezeli podpisalam umowe onostryfikacje bs z w-wy to teraz gdy jest nowa firma musze podpisac jakis aneks do umowy
Też się nad tym zastanawiałam wydaje mi się że nasze umowy sa nieważne powinni dać nam nowe umowy do podpisaniabo jest inny właściciel nowa siedziba itd. A Tobie kiedy obiecali wyjazd. Bo ja jadę już od maja i wyjechać nie mogę.
gochecka i lidka nic nie podpisujecie wukupienie f-my jest ważne razem z tamtymi podpisamija nic nie podpisywałam a jade za 2-3 tyg w wtorek jest antononio w firmie jak nie wierzycie to same porozmawiajcie z nim. Ja tez o to pytałam
dlatego bo jesli jest nowy własciciel to robi swoje porzadki ponoc poszło b ostro pomiedzy starymi włascicielami i dlatego z tego co wiem stara wlascicielka jescze na własna rękę próbuje werbować dziewczyny z quanty dzwoniąc do nich i rozmawiając po włosku sprawdzając język w ten sposób a kto nie wie o tym to nabiera się więc ja ostrzegam przed takim precederem!!!!!!!!!!!!!!!!
mi niby obiecali ze wyjade ok pazdziernika ale ile jest w tym prawdy to ja juz nie wiem moja kolezanka odmuwila wyjazdu w grudniu2005 i nie dostala jeszcze zadnej nastepnej propozycji
odpowiedz dla laretta15- jestem Agnieszka z firmy Sintesia,to co Pani napisala o nas jest absurdalne,nasza firma dziala legalnie,nigdy nie wiàzala sie z innymi firmami,moja mama nie ma nic wspolnego z pracà.prosze nigdy wiecej nie odwazac sie pisac czegos podobnego,na jakiej podstawie wypisuje Pani podobne historie???!!!!!!
kochane dziewczyny!!! zaszła pomyłka co do f-my sintesia, wyjasniłysmy to sobie, to nie jest ta agnieszka z sb tylko zbieg okolicznosci za co f-mę przepraszam!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka