AU PAIR

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:)czy nie znacie linków do stron gdzie można sie zarejestrowa jako au pair do włoch lub usa?prosze pomózcie!
pełno jest takich stron, nie pamietam ich teraz, wpisz w google aupair i nazwe kraju i wyskoczy ci duzo stronek, poczytaj je i wybierz ta ktora ci pasuje
dzieki:)ale mi chodzi o te stronki włoskie lub ang gdzie sie umieszcza swoje cv i zdjecie:)
no i wlasnie takie znajdziesz napewno w googlach, wiem bo sama szukalam
np www.greataupair.com
dzieki:*a tez bylas au pair?
jeszcze nie:) jak masz na ten temat jakies informacje, ale nie ze stron internetowych to mozemy pogadac jak bedziesz miala ochote
oczywiście,że mam ochote!:)ja własnie taki wyjazd planuje:)zarejestrowałam sie na tej stronce i na paru innych,ale kurcze nie wiem jak tam mam sie skontaktowac z tymi rodzinkami bo wszytskie ich dane są niedostepne(pod taką kłótką):/
Jeśli agencja działa prawidłowo i jest legalna to sama cię kontaktuje z rodzinką,to rodzina dzwoni a nie ty.Nawet na fioletowej stronce znajdziesz linki,trzeba tylko czytać to co po bokach lub na górze czy dole fotum pisze małymi literami.A legalna agencja nie powinna pobierać żadnych opłat od ciebie bo już jej zapłaciła rodzina.
Może ci się przyda www.bohemiaking.co.uk;też dla au pair
Na www.aupair.pl znajdziesz kilkadziesiąt agencji au pair.
hej monia19, napisz do mnie [email] albo podaj swoje namiary na gg lub icq, to w wolnym czasie mozemy sobie o tym poklikac
DZIEWCZYNY! JA JESTEM TERAZ OU PAIR W RIVA DEL GARDA NA POLNOCY WLOCH I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (WLASNIE KONCZE, BYLAM TU MIESIAC, MOJA PRZYJACIOLKA WCZESNIEJ DWA MIESIACE). RODZINKA JEST NAPRAWDE SPOKO, TRAKTUJA MNIE JAK CZLONKA RODZINY NO I MIEJSCOWOSC PRZESLICZNA! NAJWIEKSZE JEZIORO ITALII I ALPY WOKOLO...
NIESTETY MUSZE WRACAC NA STUDIA A JEST NADAL POTRZEBNA TU POMOC PRZY DZIECIACH A NIE ZNALEZLI NIKOGO BO NIEMKA KTORA MIALA TU PRZYJECHAC ZREZYGNOWALA. JESLI JESTESCIE ZAINTERESOWANE MOZECIE DO MNIE NAPISAC, PODAM SZCZEGOLY I ADRES MAILOWY DO TEJ RODZINY. TO JEST MIEJSCE SPRAWDZONE, PRACA JEST WLASCIWIE OD ZARAZ. ZNAJOMOSC WLOSKIEGO NIE JEST WYMAGANA, MAMA DZIECI MOWI B. DOBRZE PO ANGIELSKU. MOJ MAIL: [email]
http://www.aupair-world.net

ja znam taka stronę, może się komuś przyda
Błagam dziewczyny napiszcie mi jak sie korzysta z GREATAUPAIR?napisało do mnie kilka rodzin a ja nie wiem jak im odpowiedziec?!prosze o pomoc!
witam

ja obecie jestem w Palermo jako au pair
i mam taka mozliwoc ze moge zalatwic prace rowniez innym dziewczynom

jezeli jestes zainteresowana to napisz do mnie [email]
a tak wogole to wpisz w wyszukiwarce au-pair i zobaczysz moje wpisy

pozdrawiam
Magdalena
PALMIERIII 6969291-moje gg,bedzie łatwiej:)
miałaś jechac jako fryzjerka?
Z braku laku i kit dobry.Przecież można załapać się jako opiekunka a w międzyczasie szukać pracy w zawodzie.
123* dokładnie taki mam plan ;)
A to feler,westchnął Seler i szuka podtekstów.Bardzo dobrze robisz Monia.Przecież tak od ręki nie załapiesz się do salonu a o własnym biznesie narazie pewnie nie masz co myśleć.
123* no wlasnie i dlatego szukam sposobów aby sie tam znależź...potem mysle ze juz ławtej pojdzie:)
czesc mama na imie Ola, szukam sympatycznej dziewczyny do opieki nad dwoma chlopcami w wieku 10 i 4 lat, bylam u nich aupairka cale wakacje, rodzinka mieszka w casagli 2 km od centrum perugii, jest przesympatyczna, chlopcy grzeczni, jestem bardzo zadowolona, jesli ktoras z was chcialaby mnie zastapic, prosze o kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano