Kto jedzie do Polski?prośba o transport

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osób z północnych Włoch (np.okolice Milano) które w najbliższych tygodniach, miesiącach, jadą własnym transportem do Polski.Chodzi mi o odpłatne przewiezienie kilku rzeczy. Ja po 2 latach wracam do kraju niestety nie zmieszczę wszystkich bagaży w moim samochodzie, a nie chciałabym dwa razy robić tej samej trasy. Jeśli więc ktoś jedzie do Polski i ma trochę miejsca w samochodzie na dodatkowe dwie walizki byłabym wdzięczna za pomoc, oczywiście wszystko odpłatnie. Mój nr [gg]
hmmm... troszke sie spoznilac ja na poczatku sierpnia jechalam do polski samochodem. No ale nic, zycze powodzenia :)
Podbijam wątek w nadzieji że jednak ktoś się znajdzie. Pozdrawiam
Mozesz nadac paczke autobusem z Mediolanu, jest to odplatne , kosztuje mniej wiecej za 1 paczke (walizke)10- 15 euro, ja zawsze nadaje z Florencji do Gdanska i paczka zawsze jest na czas .
Pozdr
Magda
Witam, ja takze poszukuje transportu dla jednej osoby z Turynu do Polski w okolicy 20-27 pazdziernika. Dziekuje za kazda pomoc
ponawiam swoje pytanie. Czy ktos wybiera sie do Polski ok 27 pazdziernika i ma wolne miejsce w samochodzie?
mam znajomego ktory za pare dni wraca z Milano wolna ciezarowka,jak jestes zainteresowana to napisz maila. Pa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka