zakup sprzętu elektronicznego in Italia

Temat przeniesiony do archwium.
Moi Drodzy! Niedługo wyjeżdżam do Włoch i chciałabym kupić odtwarzacz mp3, zastanawiam się jednak czy bardziej opłaca mi się kupić ten sprzęt w Polsce czy jedank w Italii.. CZy Ktoś jest w stanie udzielic mi info na temat cen sprzętu elektronicznego we Włoszech i wiążących się z tym różnic w cenach polskich??? będę wdzięczna:)
Cen polskich nie znam, ale podam ci przyklad:
w zeszlym tygodniu kupilam odtwarzacz bez pamieci, tylko na karte SD (automatycznie mam czytnik kart SD do komputera, czyli 2 w 1), jest bardzo prosty w obsludze, ja zreszta nie wymagam za wiele, bo slucham muzyki tylko w autobusie :) . Odtwarzacz 25€, karta SD 521MB 15€, ale widzialam w innym sklepie oferte 1G za 15€, ale trudno sie mowi. Moim zdaniem to nie jest duzo.
Teraz porownaj z cenami w Polsce.
www.microfox3000.com to sklep w rzymie ze sprzetem komputerowym i nie tylko z tego co tam maja to chyba najnizsze ceny jakie mozna znalezc pamietaj nalezy do nich jednak doliczyc 20% VAT. Ja kupuje tam zawsze i zawsze sklep jest pelen. Sa otwarci nawet w sobote do 20 i latwo tam dojechac metrem (ok 150 m od stacji)
Dawid
Sprzęt jest tańszy i większy wybór.
Kupiłam w marcu laptopa, na którm zarobiłam 1000 zł (a porównując kurs euro z dziś i z marca to jeszcze więcej :)
Pozdrawiam
a jak jest z aparatami cyfrowymi??najbardziej mnie interesuje firma Olimpus.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia