animator

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszytkich. Czy ktoś mi może podpowiedzieć coś na temat Animatorów we Włoszech??? Czymdokładnie oni się zajmują? I czy muszą umieć perfekcyjnie język włoski? z gory dziękuje za odpowiedzo
to na bank hosstessowanie!
hehehehe...
Animator we Wloszech powinien znac jezyk wloski w stopniu komunikatywnym, kiedys mnie to interesowalo, ale powiedzieli mi zebym sie podszkolila z jezyka. Poza tym powinien znac inny jezyk, a najlepiej niemiecki (bo bardzo duzo jest turystow niemcow i austriakow)
Animator moze zajmowac sie dziecmi, albo prowadzic wieczory, aeorobik, stac na recepcji, itp..
W Polsce dawno temu animatorem nazywano KO,czyli kulturalno-oświatowy,nie ma prawie nic wspólnego z hostessowaniem,może tylko trochę,zależy gdzie się trafi. Ale kokosów nie zarobisz,są inne lepiej płatne i mniej stresujące prace
Animator to przestarzałe określenie tego kto ma pobudzać,ożywiać,zachęcać do działania.Dlatego może mieć pośrednio coś wspólnego z tancerkami,hostessami,osoba do towarzystwa.Już lepiej być kelnerem,więcej zarobisz i mniej będziesz stresować.
animator to rzeczywiscie taki nasz KOwiec tylko troche w lepszej wersji. moze byc animatorem sportow, zabaw dziennych dla doroslych, dla dzieci a takze spektakli wieczorowych co oznacza bycie aktorem, tancerzem, komikiem itp. wlasciwie wszystkie wloskie (i nie tylko) bazy wakacyjne letnie i zimowe, a takze statki wycieczkowe, rejsowe maja swoj program rozrywkowy i swoich animatorow. wielu ludzi z rozrywki w ten sposob zaczynala, najbardziej znany to oczywiscie Fiorello
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia