Ciao Tutti:)Aktulanie pracuje jako pomoc domowa w misteczku niedzleko Cortony,niestety musze niebawem wracac na studia,zostal mi miesiac,wiec szukam kogos na swoje miejsce, praca nie jest ciezka,zwykla opieka domem,sprzatanie,gotowanie itd Kazdy sobie porradzi bez wiekszego problemu..jesli ja sobie poradzilam to Wy tym bardzoej,co do szczegolow..od 8 do 18, zarobki 500 euro miesiecznie,miejscowosc niewielka wiec proponuje byc przygotowanym na niezbyt wiele rozrywek,ale :):):) osoba u ktorej pracuje jest przesympatyczna,30 paro letnia angielka..bedziecie mieli mozliwosc szlifowania nie tylko wloskiego,ale i angielskiego,zarobienia pieniedzy i przede wszystkim zaoszczedzenia ich..na niewiele naprawde niewiele bedziecie wydawac..niedaleko tzn 50km jest Siena, blizej Perugia, 20km Umbertide..no i Florencja:):):)Ja spedialm tu 2 miesiace..swietnie sie bawilam,nauczylam sie wieeelu nowych rzeczy i poznalam przede wszystkim mase nowych ludzi:):):)Naparwde fajnie bylo..i jeszcze przez miesiac bedzie..ale mus to mus:):):)=):