praca

Temat przeniesiony do archwium.
czesc wszystkim.. szukam pracy w ok. Trento jestem pielegniarka i bardzo chcialabym pracowac w szpitalu. mam juz wszystkie dokumenty(przetumaczone)i zlozylam juz swoje podanie do 3 szpitali. ale narazie nic.. czy ktos moze mi pomoc w znalezieniu pracy w tych okolicach...prosze o pomoc.
moze ktos... mieszka w Trento,Roveretto, kto moze mi pomoc...
Prosze poszukać najpierw w wyszukiwarce. Jeszcze kilkanascie minut widzialam kilka wpisów na ten temat. Proszę kliknąc w "Życie, praca, nauka" i następnie na temat o pielegniarkach.
hmmm bylam na tych stronkach.. i wiem co tam jest (rozne firmy)jakos zrazilam sie do firm ktore organizuja prace we wloszech, poniewaz zostalam przez jedna oszukana(i stracilam przez to duzo pieniedzy...) nie mam juz zaufania.
wiec moze ktos mieszka w tych okolicach o kt. pisalam i moze mi pomoc...w znalezieniu pracy... bylabym bardzo wdzieczna
wiesz, tak przeglądam to forum i dziwię się ludziom szukajacym pracy w taki sposób.pomijam już wszelkie uwagi, że to niebezpieczne, ale nie łudź sie, że komukolwiek będzie się chciało pomagać obcej osobie ot tak,z dobrej woli (odsyłam do tematu "odsprzedam pracę"), Ty jak piszesz nie masz zaufania do agencji,a jesteś sklonna zaufać obcej osobie...jesteś pielęgniarkę, a z tego co się orientuję ofert pracy dla tej profesji jest sporo. wystarczy poszukać na stronach z ogloszeniami.
Samej bedzie ci bardzo trudno znaleśc pracę.My,które piszemy na stronkach o pielęgniarkach jedziemy z różnych agencji.Część jedzie z polskich,ja np.jadę poprzez włoskiego pośrednika(www.laborpolska.pl).Z wpisów różnych osób wiem,że praca w szpitalu jest ale sa jakieś konkursy czy coś w tym stylu.Ja będę pracowała w szpitalu bo wszystkie formalności załatwia za mnie firma.A jak u ciebie ze znajomością języka?
Nadiaaaa,jesteś tam?halo?Napisz coś więcej o sobie?A nostryfikację we włoskim Ministerstwie Zdrowia już masz?A wpis do Izb?Dodatkowo poczytaj dokładnie wszystkie strony dla pielęgniarek.Znajdziesz tam też ostrzeżenia
ja trafiłam dobrze jak chcesz informację napisz
a jechalas przez firmę jeśli tak to przez jaka
A JA SIE NIE DZIWIE, PONIEWAZ SAMA POZNALAM PRZEZ INTERNET SUPER WLOSKA PARE KTORA ZNALAZLA MI PRACE, CO PRAWDA MIALAM TAM CZLOWIEKA DO SPRAWDZENIA TYCH LUDZI, WIEC JAKO TAKO SPOKOJNIE MOGLAM POJECHAC, ZNALEZLI MI FAJNA PRACKE ZA SUPER STAWKE, SAMA BYM TAKIEJ NIE WYNEGOCJOWALA, BYLO SUPER I NIEDLUGO WRACAM. POZDRAWIAMMMMMMMMMMMMMMM MOICH KOCHANYCH AMICOW :*
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia