szukam polek mieszkajacych w Bresci

Temat przeniesiony do archwium.
ciao:) mieszkam w Bresci od 4 miesiecy, mio ragazzo spedza w pracy po 12 godzin dziennie, w tym czasie zazwyczaj siedzie sama w domu i kuje jezyk no ale ilez mozna:) ,allora szukam Polek mieszkajacych w tym miescie, odezwijcie sie czekam
to moze sama bys tak ruszyla tylek i poszukala jakiejs roboty zamiast siedziec w domu bezczynnie, no bo rzeczywiscie ilez tak mozna...
jeśli nie zna dobrze języka , to może być jej trudno znaleść pracę,dlatego się go uczy , chyba logiczne prawda ? , anawe jeśli nie chce pracować to jej prywatna sprawa i nic Ci do tego .... co za ludzie !
jak jej sie nie chce pracowac to niech nie narzeka ze musi siedziec w domu
Autorka szuka towarzystwa, a nie "przerazona lenistwem i glupota (gość) ".
Jak nie masz niewiele do powiedzenia, to nie produkuj się.
miglenka szkoda ze nie mieszkasz gdzies blizej..........buuuuuuuuuu
bysmy na spacerki razem chadzali y jezyka sie uczyly bo mi kompletnie sie nie chce a maz moj tez caly dzionek w pracy a ja z tymonkiem siedze ;D chociaz mi sie tak nie nudzi i nie mam zbyt wiele czasu na tesknote :) tak jak to bylo kiedys :)

pozdrawiam
P:S
jesli masz ochote mozesz odezwac sie na gg ...... 2158949
podstawy jezyka mozna zakuc w domu a zeby zaczac mowic TRZEBA WJSC do Ludzi.
ale tak to jest z wlochami ze robia wiezienie polką :)
a tak na marginesie nie zwłoszczaj sie i pisz wiec nie allora :)
pozdrawiam i nie zrob z siebie "niewolnicy Isaury"
no ale skoro nie zna jezyka to co, jak ma wyjsc do tych ludzi, bo nie rozumiem..ma sobie po ulicach calymi dniami lazic i sluchac o czym ludzie gadaja albo zaczepiac ludzi na ulicy, zeby "pocwiczyc"? widac jej Wloch nie robi jej wiezienia, skoro szuka sobie towarzystwa dziewczyna...co za czepialstwo.coolmariunio wcale nie taki cool i po polsku tez jakos tak malo cool piszesz ta swoja pokraczna skladnia
Temat przeniesiony do archwium.