torino

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
hejka szukam jakiś znajomych mieszkających w torino lub w okolicy .....odezwijcie się prosze na forum :)
ja mieszkam 45 km od Torino i czesto tam bywam ....moge zapytac ile masz lat
ciao....qualcuno parla italiano? ja troche muwie popolsku :)
abito a torino...mieszkam w turynie...e sono italiano...jestem wlochem.
mowie troche popolsku bo bylem w krakowie na wakacje od czasu do czasu.
chce mowic popolsku...i po wlosku:)jesli chcesz...moja mail jest
[email]
napisz i idziemy na piwo
baci baci
hej mam 20 i coś :)... a ty ?
A czy znasz miejscowość Tina koło Ivrea czy to straszna dziura
Pytanie skierowane do birichina
z tego co widziałam na mapie to tina ma dokładnie 5 ulic więc dziura
Lidka nie znam taj miejscowosci ja jestem z Asti...milo Cie poznac Biri
Mam jechać do pracy do włoch i zaproponowali mi tę miejscowość ale odmówiłam ponieważ sprawdziłam na mapie i stwierdziłam że to dziurA. POZDRAWIAM lIDKA
Może i dziura ale okolica piękna,w poblizu jest piekne jezioro Viverone.
czesc, ja od 3 pazdziernika bede w turynie, zamierzam tam znalezc prace, jak Ci sie tam zyje? pozdrawiam :)
p.s. pytanie bylo do Ju lala :)
w turynie jestem juz troche. mieszka sie dobrze, to przyjazne miasto. pozdrawiam, jak przylecisz odezwij sie.
ci sono polacche a Torino??? ya mowie po polsku troche!! vorrei imparare meglio polacco!! :D il mio numero gg è7648868
pa pa
non capisco perchè sulla finestra non compare subito la stanza "torino"
czesc mam 27 lat i mieszkam w turynie.
czesc "bombolona" ho capito che sarai il 27 a Torino!! come mai???Auguri PA PA
Non hai capito bene, furbetto. Ho 27 anni .. e non che ci saro il 27 a torino. eh questi maschi :)
scusa bombolona rozumiem.. tu abiti a Torino.. anche io.. ho 30 anni bradzo mi mi lo yestem Giacomo pa pa :D
ciao da jakob ja jestem w turynie i strasznie sie nudze!!! jakby co pisz na mojego mejla [email]
hejka ivi wysłałam ci maila:)
czesc bambolona! Ja mieszkam w Rivoli,w sumie 10 min od Ikea. Mam nadzieję że zaglądniesz na forum,fajnie byłoby się spotkać.Pozdrawiam
Rivoli fajne miasteczko:-)
Ja planuje wyjazd to torino bądz bliskich okolic. W sierpniu..narazie rozgladam sie nad jakims lokum.

Moj nr [gg]

Marta
Czesc Magda,
wlasnie bylam wczoraj w Rivoli, w szkole jezykow, tej na placu, kolo San Paolo, The bridge school czy jak sie tam nazywa. Mieszkam 15 min. od Rivoli.Jestem czasami na gg, jak masz ochote napisac moj [gg]
Super dziewczyny! Mój nr [gg] . Teraz jestem w Polsce u rodziców ale w marcu bede w Rivoli chętnie bym się z wami spotkała. Dolcissima z tobą w sierpniu. Mieszkam tam od września ale jakoś tak smętnie.
Czesc Czy w Torino mieszkaja Polacy???
Tak . Zdaje sie Boniek pomieszkuje .
nie sadze :D..znam go osobiscie ma dom w Rzymie..a w torino to co najwyzej jakas pani mieszka ktora on osobiscie zna..heheh..'tetto coniugale'..slyszeliscie ta fraze prawda...
Taak ? znasz Zibiego ? to spytaj go , bo mnie to nurtuje , jak on to robi ze sie w ogole nie starzeje i od 20 lat wyglada tak samo - prynajmniej w moim telewizorze :)
ales naiwna..jasne zerobi tzw potocznie oklad z mlodych piersi:D..chyba cie nie roczarowalam :D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia