szukam polakow w PALIZZI MARIANA-CALABRIA

Temat przeniesiony do archwium.
SZUKAM POLAKOW KTORZY MIESZKAJA W CALABRII- DOKLADNIE OKOLICE PALIZZI MARIANA.PROSZE O KONTAKT. CZY KTOS Z WAS TAM BYL?
Kiedy ja pracuje z pociagami ja pojade do REGGIO CALABRIA @;-)))))))))))hihihihihihi!!!!!!!!!!
ciao!rnspedzilam cale lato w Palizzi:)razem ze mna jeszcze kilka kolezanek. ahhh super bylo:D
mag czy duze to miasteczko? mieszkaja tam polacy? jest polski kosciol? czy jest tam niebezpiecznie?
tak w ogole to sie nazywa palizzi marina (nie mariana). miasteczko jest male (ponoc 2000 mieszkancow, chociaz nie wiem gdzie az tyle). wszyscy sie znaja, wszyscy o sobie wszystko wiedza. kilka polek tam jest. polskiego kosciola nie ma. ja widzialam tylko 1 kosciol na placu glownym(a raczej placyk bo za duzy to on nie jest). niebezpiecznie nie jest. ludzie sa bardzo mili. w ciagu roku podobno jest tam bardzo nudno i nie ma co robic, jedynie we wakacje miasteczko "odzywa". wlasanie we wakacje mozna tam spotkac wiecej polek, ktore pracuja w barach(ktorych jest niewiele). ja jestem bardzo zadowolona z pobytu w Palizzi:) a Ty wybierasz sie tam?rnpozdrawiam
tak wybieram sie tam, mam taki zamiar. czy mozesz podac ci swoj mail lub numer gg?
odezwij sie prosze.
Ty podaj swoje gg to sie odezwe do Ciebie!
moj mail 514-54-85
to znaczy to jest moje gg.
MNIE TEZ TE MIASTO INTERESUJE,MAG_CZY MOZESZ PODAC GG LUB MEILA?
Ja mam do Palizzi "rzut beretem". Chętnie poznam Polki, odezwijcie się proszę! Asia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ogłoszenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia