Olbia-Cagliari

Temat przeniesiony do archwium.
Witam prosze o informacje jak najlepiej dostac sie z Olbia do Cagliari
Do Olbia znalazlam polaczenie lotnicze z Berlina ale niewiem jak mam sie dostac do Cagliari, prosze o jakies sensowne podpowiedzi.
jest kilka pociagow (w dzien powszedni az 8), droga zajmuje okolo 4 godzin. mozesz dokladnie sprawdzic w www.trenitalia.com. jest tez jeden autobus przelotowy przez Olbie do Cagliari o 15.57 (Turmo Travel) leci z Santa Teresa. sama tych polaczen nie sprawdzalam. przepisalam informacje z gazety.
ok wielkie dzieki za informacje
prego:)
pociagi:
Olbia Staz. FS – Ozieri – Cagliari
06:31 - 10:16 / 07:52 - 11:59 / 09:17 - 13:33 / 14:[tel]:10 / 18:22 - 22:51

La stazione ferroviaria è situata nel centro di Olbia. Raggiungerla dall’ aeroporto è agevole grazie ai collegamenti autobus urbani N.2 e N. 10, in partenza dall'aeroporto (dalle 7.30 del mattino ogni quarto d' ora circa) con fermata in Via Gabriele D’Annunzio di fronte al piazzale delle partenze dei treni.

a wszystko masz na stronie lotniska http://www.geasar.it/home.asp?section=AEROPORTO&lang=1

to tak na wszelki wypadek bo informacje z wloskich gazet nie zawsze sa scisle
jeszcze raz dziekuje, jednak to forum pokazuje, ze zawsze mozna liczyc na pomoc
podpinam się pod wątek bo mam ważne pytanie. Mam w planach wyjazd w wakacje do pracy na cagliari. I tu mam pytanie czy są może linie autokarowe z Polski do Cagliari, czy słyszeliście o jakichs, bo szukałam w necie a le nie znalazłam. Wiem że wygodniej byłoby polecieć bezpośrednio tyleże bardzo boję się latać. Jeżeli ktoś by coś wiedział byłabym wdzięczna. Może od osób które tam już są i będą chciały się podzielić, dostane jakies informacje. Pozdrawiam Kamila
reksio najlepiij jak wykazesz sie samodzielnoscia i inteligencja i odpowiedz znajdziesz bez niczyjej pomocy w..... wyszukiwarce ,bardzo popularnej na swiecie zwanej Google ..po prostu wpiszesz w google:linie autokarowe z Polski do Gagliari..i nawret ceny tanich lini lotniczych wyskocza ci w cenie nizszej od biletu autokarowego
dzieki sliczne wspaniałoyslnej Koleżance, ale wiem od czego służy wyszukiwarka i jak się nią posługiwać, skorzystałam z niej a że nic nie znalazłam to się zapytałam o doswiadczenia osobiste. Jeżeli Koleżanka takich nie ma to za cenne rady podziekuję i poczekam może jest ktos kto jeżdzi autokarem, bo gbymym nie bała siękorzystać z samolotów nie zadawałabym tego pytania. Z poważaniem Kamila
ja tez sie balam ..pierwszy raz..wypij cos dl kurazu i wsiadaj...:D..ja dotad w samolocie za nic nie usiade kolo okna tylko kolo przejscia i caly czas nos ma w gazecie albo ksiazce...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka