najtaniej internet

Temat przeniesiony do archwium.
Kto wie jaki jest najtańszy internet przez złącze stałe?
Chodzi mi o internet na terenie Włoch
Ja mam Libero i płacę 29 euro z groszami za 2 miesiące, i mam sam internet, bez telefonu i bez potrzeby płacenia Telecomu.
Kurcze Ilecka, a ja mam eutelia i place 33 na mies. I moj chlebodawca wyrzuca mi, ze gdyby nie jego tel. stacjonarny itd. Bede musiala zmienić, ale napisz coś bliżej ne ten temat. Gdzie to sie zalatwia i na jakim terenie dzialają. (czy w casentino też)
No wlasnie, to zalezy czy dany teren ma pokrycie. Nasz dzieki Bogu mial. Ale wczesniej byla jeszcze lepsza oferta, za 20 euro byly jeszcze wliczone rozmowy (czyli linia telefoniczna), teraz jest co prawda bez linii, ale i tak jestesmy zadowoleni, a poza tym jest nas 5 w domu takze wyobraz sobie ile wychodzi na glowe. Nie pamietam tylko jaka jest predkosc polaczenia, ale w kazdym razie jest niezla. Trzeba zadzwonic do Libero wydaje mi sie ze na 155. Ale sprawdz na stronie www.libero.it (wejdz w internet/ADSL). Sa ciekawe oferty.
A 33 euro na miesiac - do bani, nie daj sie nabrac, zmieniaj, jesli masz pokrycie :)
Dzieki Ilecka. Jutro zadzwonie. Nie dam im. Wole z roznice piwo wypić ;). Pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia