Pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Ja jadę z Quanty 23 mam być we Włoszech. Najpierw ma być kurs około 3 tyg. Jeśli będę miała możliwość to napiszę co i jak. Od Laretty otrzymałam dzisiaj 2 esms przeszła do innej firmy. Też ma być na 3 tyg. kursie.
Pozdrawiam Lidka
kiedy dowiedziałas się o wyjezdziejak długo czekałaś wiesz juz gdzie jedziesz od kiedy quanta organizuje kursy języka we wloszech -pierwsze słyszę
w marcu byłam na rozmowie w Warzawie przyjechali Włosi z Firmy OpenJob i kwalifikowali do wyjazdu na rozmowie było nas ok. 30 osób zakwalifikowali 7 Mówili wyłącznie po Włosku Ja w trakcie rozmowy pytałam ich o warunki pracy minn. powiedzieli że bedzie kurs, a po kursie w zależnośći od znajomości języka będziemy przydzielane do różnych miejsc.Kurs i hotel mają być bezpłatne Ale wszystko okaże się na miejscu Niewiadomo czy nie okaże się że muszę wracać Jestem przygotowana psychiczne na różne sytuacje. Ponieważ oni mnie nie znają ani ja ich. W Polsce też jak Pielęgniarka przychodzi na oddział jest obserwowana i jedną chcą a innej nie We wrocławiu są prywatne Kliniki gdzie odbywaja się Castingi Przyjmuą do 30 lat ze znajomością niemieckiego lub Angielskiego. Wyjeżdżam 22. 10 06. do Bresci tam ma być kurs.
Tak jak pisałam wczesniej jezeli będę miała możliwość to opisze wszystko po kolei. Pozdrawiam.
dzięki za wyczerpującą odpowiedz mam nadzieje że ci sie tam wszystko uda ,trzymam kciuki nie zapomnij o nas jak już tam będziesz i pisz jak tylko bedziesz mogła i to co tam dobre i to co złe.pozdrawiam
Dzisiaj otrzymałam adres hotelu w którym bedę mieszkała i powiedzieli że jedzenia też nie musimy brać do czasu do kiedy nie zaczniemy zarabiać będą nas utrzymywać znalazłam stronę inter. tego hotelu ładnie wygląda ale jak będzie to się okaże. Chyba nam póxniej potrącą z penscji ale to chyba normalne nikt nie daje niczego za darmo. Napewno napiszę o wszystkim czy będzie dobrze czy źle.
pozdrawiam wszystkich Lidka
powodzenia Lidka .
Laretta, widzialam cie na tej stronce po tej przygodzie jaka przeszlas. Jesli mozesz, to napisz jak wyszlas z tego. Jak sobie poradzilas. Po kilku tygodniach od mojego apelu dzwonila do mnie jedna kobieta z propozycja pracy dla ciebie, ale ja nie mialam z toba kontaktu i nie mialam juz netu. Odezwij sie.
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia