23listopada Italia :D lece :D

Temat przeniesiony do archwium.
juz za kilka dni lece do Włoch !! tak bardzo sie cieszę !! to listopad i mam dylemat jaka tam pogoda jest w listopadzie, niewiem co spakować do ubrania?! Rzym i Giulianova (Abruzja) !! Kurcze tak bardzo sie ciesze aaaa
podobna jak u nas.Weź coś lżejszego,coś cieplejszego,coś na deszcz,na śnieg.Bo jednak jesienią wszystkiego można się spodziewać.
ale masz fajnie...tez bym chciala tam byc..pozdrow giulanove..ale ci zazdroszcze:)
A 23 listopada przyjeżdża mio amore, więc też nie mogę się doczekać kiedy wreszcie nadejdzie ten dzień ;-))
ok pozdrowie :) rozumiem ze znasz giulianova??:)
juz w czwartek bede w cudownym Rzymie aaaaa :)))))))))))))))))))
tak znam .jest to cudowne miejsce. ojej jak ci zazdroszcze. pozdrawiam. milego pobytu. jak tam bedziesz miala internet napisz cos .jak tam jest. oki?
a dlugo tam bedziesz???
lece tylko an tydzien ale w przyszłym roku planuje wyjazd na dłuzejjj :)
to fajnie, ze lecisz:) ale ja też nie zostaje w Polsce hehe bo juz 25.11 jade(autokarem-troche dluzej niz samolotem hehe, ale co tam)do Włoch do mojego faceta:)!!!bardzo się cieszę bo będę tam 3 tyg a potem przyjedziemy na świeta do Polski:)
milej podróży!!!
3 tygodnie hmmm fantastycznie!! ja tylko tydzien ale tesknie za italia strasznie!! ok zmykam sie pakowac bo jutro rano wypadam z ponurej Polski :) buziaki dla wszytskich kochajacych Italie :D
milego pobytu i podrozy:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia