Zapraszam Polki na pazurki:)

Temat przeniesiony do archwium.
Zapraszam wszystkie Polki z okolic Mediolanu na zrobienie sobie pazurkow. Naprawde baaardzo byloby mi milo pogadac w koncu po Polsku przy pracy :) Kazda Polka placi u mnie pol ceny na wszystko:)
stellina-nails.blog.onet.pl
ooo..pomysli sie:-)
pozdrawiam
Jesteś kosmetyczką?napisz więcej o działalności kosmetyczek we Włoszech?jakie trzeba spełnić warunki aby podjąć tą pracę(jestem po Studium Kosmetycznym),jakie koszty się ponosi,ile można zarobić,czy łatwo załapać się do jakiegoś gabinety czy też łatwiej jest prowadzić własną działalność?
a gdzie? :)
Na pazurki nie wpadnę,ale bloga z przyjemnością obejrzałem.Te choinki i bałwanki to jeszcze z minionych świąt wiszą czy juz dekoracja na święta,które nadejdą za ponad 1 miesiąc?:) Pozdrawiam.
azzurro wyobraz sobie, ze to na ten rok!!! Niesamowite nie???
l'estetica jestem kosmetyczka, jak chcesz pogadac to na [gg]
jestem z Lissone kolo Monzy
Czesc, ja mieszkam bardzo blisko Lissone i chetnie wpadne i na paznokcie i na pogaduchy po polsku..Jak mozna sie z Toba skontaktowac?? Umowic na paznokcie? Podaj numer telefonu do salonu, albo twoj mail..Pozdrawiam Ewa
Na stronie bloga, podanej na samym poczatku posta, jest podany numer telefonu i email
Czesc Kamila,wlasnie ogladalam zdjecia na Twojej stronie. Chetnie bym zrobila sobie pazurki,ale raczej na swoich:))cos nie mam przekonania do sztucznych. Moze kiedys wpadne,mieszkam w Varese,okolo 70 km od Milano,ale to nie problem dojechac do tego "wielkiego" miasta. Chetnie bym pogadala po polsku. Pozdr,aga.
Temat przeniesiony do archwium.

»

CafeItalia