Przewoźnicy Toruń-Termoli(Pescara)

Temat przeniesiony do archwium.
Czy zna ktoś jakiegoś przewoźnika na trasie Toruń-Termoli, moga byc też miasta pobliskie np. Bydgoszcz- Campobasso, Pescara. Wciąż podróżuję autokarami, a może z przewoźnikiem byłoby szybciej. Mam problemy również z paczkami. Słyszałam, że przewoźnicy biorą przeystępne sumy.
Chciałabym też wiedziec czy są loty Bydgoszcz-Pescara. Dzięki.
parli italiano? vivo vicino pescara...
SI PARLO PERCHE? MI PUOI AIUTARE?
i jak nikt nie wie? :(
co do przewoznikow na tej trasie najlepiej dowiedz sie w agencji podrozy,jest autobus do Pescary ale z Warszawy,ja mieszkam niedaleko Pescary-jestes z Torunia???
tak. jestem z torunia. autobusy sa, ale mi chodzi dokladnie o busy. podobno podroz trwa krocej, koszt mniejszy i przewoz paczek duzo tanszy. w biurach podrozy nic nie wiedza, ale gdy mam czas szukam. moze wreszcie znajde. jak narazie z tych co znalazlam z torunia to tylko do belgii i niemiec woza :/
a w jakim celu dokladnie jest ci potrzebna ta informacja????zeby przyjechac do Pescary z Torunia???napisz dokladnie w jakim celu???
do tej pory zawsze jezdzilam autobusami, ale slyszalam, ze busami jest taniej, szybciej i wygodniej. poza tym podobno busiki przewoza paczki za 20-40 zl. dlatego mnie to interesuje :)
ja jezdze busikami,poniewaz musze a chetnie przesiadlabym sie na autokar,bo jest ogromna roznica wkomforcie podrozowania
wlasnie,autokarem jest wygodniej,to czy daleko i taniej to zalezy skad i gdzie,w tym przypadku to nie wiem-nie wiem czy z Torunia akurat sa i tymbardziej do Pescary,zapytam mojej znajomej,moze cos wie ale nie wiem czy z Torunia,wiesz nie z kazdego miasta organizuja takie busy................
dla mnie nie ma zadnej roznicy w pieniazkach,placi sie jednakowo,a roznica polega na tym,ze mnie zabieraja i zostawiaja po domem,jezdzac autokarem zmuszona bylam do korzystania z wloskich lini a to czasami wiazalo sie z wysilkiem bo przesiadki zawsze sa nie przyjemne
ale jej chodzi konkretnie ao busy z Torunia do Pescary,watpie czy takie sa,wiem z busy sa,ale jest nie wygodnie i polecane tylko dla tych osob ktore mieszkaja blizej granicy polskiej,bo jechac takim busem 24 h to tortura.zawsze gdzies trzeba sie przesiadac albo jechac w inne miejsce,czy to samolot czy autokar no chyba ze mieszkaszw Rzymie i lecisz albo jedziesz do krakowa albo Warszawy,no ale bus z Torunia do Pescary,no nie wiem czy taki jest
dokladnie to z torunia do termoli :) cenowo tyle samo? kolezanka z belchatowa do termoli placi za paczke busem 20 zl. ja placilam za paczke autokarem 100 zl!!! to duza roznica. fakt jej miasto jest duzo blizej, ale zeby az taka roznica? :(
MALGONKA CZY SIE WKONCU DO MNIE ODEZWIESZ?
pisalam do ciebie na nowy nr gg ale mi nie odpisujesz. podaje ci swoj: 4266969. czekam:) mozliwe ze w styczniu wracam do wloch wiec moze sie zobaczymy :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia