internet do laptopa

Temat przeniesiony do archwium.
w kwietniu planuje wyjazd do włoch i związku z tym mam pytanko: jakie są warunki korzystania z internetu ? umowy np w vodafonie na jaki czas? a moze sa jakies inne alternatywne sposoby ? dziekuje za informacje pozdrawiam
Poszukaj w wyszukiwarce,juz jest taki temat o internecie,ostatni wpis z dzisiaj
ja korzystam z oferty tim.kosztuje to 25 euro miesiecznie. musisz miec telefon UMTS.mozesz korzystac codziennie od 17 do 9 rano i we wszystkie weekendy.wygodne tanie .
lub w timie wykupujesz 500 mb i kozystasz caly czas do kiedy ci sie nie wyczerpie:)
w vodafonie jest drogo
to sie wiaze z podpisaiem umowy? i jakie dokumenty ewentualnie musze miec? dziekuje za wszystkie informacje ;)
nie musisz podpisywac zadnej umowy.wystarczy kupic karte startowa TIM,pamietaj ze komurka musi byc trzeciej generacji tzn.UMTS zeby korzystac z tej oferty musisz co miesiac ja odnawiac,wykupujac ja w sklepie TIM.
czyli masz na mysli polaczenie z tel z netem i do laptopa przez bloototh??
a jak z kartami PCIMCIA do laptopa??
wystarczy, zeby twoja komorka miala infrarosso albo bluetooth. dzis juz wlasciwie wszystkie nowsze komorki maja te funkcje
rowniez uzywalam tim- bylam zadowolona, choc net nie ma zawrotnej predkosci.
Ja uzywam 3 z umts i jestem bardzo zadowolona.
Miesieczny abonament 9 euro, 50MB dziennie do wykorzystania o kazdej porze.
Poza tym za rozmowy przychodzace dostaje doladowania, tak, ze sumujac nic mnie to nie kosztuje.
ale to tez za posrednictwem telefonu prawda? a ja chcialabym miec ta karte w laptopie na stałe jest jakas szansa? ktos pisal tu ze mozna kupic karte PCMCIA ZA 169euro w TIM ale to tez bez umowy?? ktoś wie cos wiecej?
niedawno, miesiac temu podlaczylam internet za pomoca tak zwanej smartcard(wkladanej z boku komputera do specjalnej kieszeni). korzystam z ofert Vodafone, koszt karty 200 euro , pozniej 30 euro w miesiacu.100 godzin w miesiacu. po wyczerpaniu limitu 1 euro za godzine. doladowanie robi sie tak jak w telefonie na karte.
internet funkcjonuje dobrze, oczywiscie nie tak jak np. neostrada, no ,ale nie ma co sie dziwic.
super o takie info mi chodziło a możesz mi napisać czy wymaga to podpisania umowy lojalnościowej??
naprawde nikt nic nie wie o tych umowach :(( ??
a wiec ja mam internet przez komorke ktora chodzi w tim-ie place co miesiac abonament okolo 30 euro..
a wiec umowa:przy zakupie smartcard podpisalam taka sama umowe jak przy zakupie karty startowej do telefonu.we Wloszech zawsze podpisuje sie umowe. trzeba pokazac jeden dokument tozsamosci:dowod lub paszport.wszystko trwa chwilke.umowa nie zobowiazuje do niczego i w kazdej chwili mozna zaprzestac doladowywania konta.jesli masz jakies pytana jeszcze to pisz.
teraz to juz wszystko wiem :) pozostaje tylko wybor sieci :) bardzo wam wszystkim dziękuję za pomoc, i powiem tyle ŻE DAWNO NIE SPOTKAŁAM TAK KULTURALNYCH LUDZI NA FORUM !!! to forum jest wyjątkowe i wiem że pisząc tu nie spotkam się z lekceważacymi odpowiedziami ŻYCZE SOBIE I WSZYSTKIM TAK POMOCNYCH I RZETELNYCH ODPOWIEDZI buziaki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Programy do nauki języków