nowe znajomosci w Milano

Temat przeniesiony do archwium.
hej:) Moze sa tu jakies osobki szukajace nowych znajomosci??? prawie 2 tyg jestem w tych okolicach i czasami chcialabym porozmawiac z kims po polsku:)
jesli tak czekam [email]
przesylam buziaki
Witaj . Pozdrawiam Ciebie i wszystkich. ja jutro jade do Milano na 6 m cy chetnie poznam kogoś bo ciezko samemu. moje [gg] . zapraszam
ja wyjezdzam za niedlugo i chetnie poznam nowe osoby
hej ja za 2 tygodnie wyjezdżam do Mediolanu, chętnie pozanm kogos z Polski, kto już jest tam na dobre zaklimatyzowany
czesc jestem w milano odezwij sie jak bedziesz na [gg] lub 3481349405
i co nie ma nikogo w milano?
W Lissone jest paru Polakow, tzn ja, moj narzeczony, nasz piesek-_Polak:) i naszych dwoch kolegow :) moje gg-9822376 Tez nam brakuje Polakow
dzięki za informację, nie zapomnę i pozdrawiam
Ja jestem w Mediolanie.Moj nr [gg] .Pozdrawiam Gosia
Ciao:)ja jestem w Milano od pazdziernika:) MOJ NR [gg] - chetnie sie z Wami spotkam:) to buziaki papapa- Beata
jak miło,dzięki za odzew a jak wam się żyje w Mediolanie?
A mozeby tak zorganizowac jakies Polskie spodkanie? Np. w ten weekend? Na Duomo? Przyszedlby ktos?
ja sie pisze
Cześć Agnesella! Szczerze mówiąc mi się żyje w Mediolanie conajwyżej średnio :( Sama nie wiem dlaczego, zawsze byłam wielką Italofanką, spędzałam we Włoszech każde wakacje i moim największym marzeniem było tu mieszkać. Pierwsze kilka miesięcy we Włoszech było super, mnóstwo imprez i mnóstwo nowych ludzi, ale potem kiedy już zaczęłam żyć codziennym, włoskim życiem było coraz gorzej. Wcześniej mieszkałam w Hiszpanii i szczerze mówiąc tam czułam się wiele lepiej. Dużo szybciej się zaaklimatyzowałam mimo, że wyjeżdżając nie znałam ani słowa po hiszpańsku a włoskiego uczyłam się wiele lat przed przyjazdem do Milano. Jeśli wszystko się dobrze ułoży to chyba wrócę to Hiszpanii. Włochy są super krajem na wakacje, ale -według mnie- w Hiszpanii są o wiele lepsze warunki to życia, pracy, rozwoju. I Hiszpanie też wydają się lepszymi osobami - bardziej szczerymi, mniej powierzchownymi. Może nie są tacy uśmiechnięci jak Włosi i niektórym mogą wydać się czasem szorstcy, ale kiedy już okazują komuś sympatie, to są w tym szczerzy. Ale się rozpisałam, jakbyś chciała jeszcze pogadać to pisz [email] Pozdrawiam serdecznie i życzę żeby dla Ciebie życie w "Bel Paese" okazało się spełnieniem marzeń!
Byłoby miło, gdyby doszło do takiego spotkania, tyle że ja dopiero bedę pod koniec lutego:-(, no ale nic, życzę udanego spotkanka, buzka
hejka wszystkim!Chetnie poznam nowych polakow przebywajacych w Mediolanie!Mam zamiar sie przerowadzic tutaj na stale:)Poki co zostaje do 15.02 ma ktos jakies propozycje spotkania w gronie na ten weekend?Pozdrawiam!
Mysle ze z tym spotkaniem na Duomo to nieglupi pomysl. Z mila checia poznal bym nowych ludzi ktorzy tutaj przebywaja. Jezeli ktos z was juz takie spotkania planowal i orientuje sie w jakich godz. wiekszosc osob ma czas wolny to niech ustali date i godz. to napewno zebrala by sie grupka chetnych.
Pozdrawiam wszystkich:)
A wiec od nas bedzie przynajmniej 4-5 osob. Wolicie sobote, czy niedziele? My jutro mozemy ok.20.00,a w niedziele caly dzien
musimy sie dogadac dzisiaj, zeby wiedziec co robic:)
czesc jestem z cologno pozdro jak sie trzymasz
czy macie ochote spotkac sie w Mediolanie?
pozdr
mamy mamy mamy!!!!
to kiedy? w sobote? duomo? disco?
pozdr
no wiec kto jest lub kto sie ostal w milano??!!
ja chetnie sie spotkam na pogaduchy rzadziej ''na ciuchy;)'', aperitivo albo jakies piwo:)?
Bylo by naprawde milo spotkac sie z osobami ktore mieszkaja w Milano.Jak by ktos byl zainteresowany to mozna to zorganizowac.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia