podobne strony u Włochów

Temat przeniesiony do archwium.
jak myślicie ( a może znacie ) podone strony ale od drugiej jakby strony (chyba sama nie rozumiem jak to napisałam):) U włochów takie for a z Polakami...

Może ktos wie?
nic takiego nie ma...
no chyba ze bardzo nie przyjemne (dla polakow) strony w ktorych Wlosi "dzentelmeni" wymieniaja poglady na temat polskich prostytutek.
Przykro ale tak to wyglada.
beznadziejnie... szkoda.
no tak
ale z drugiej strony... o czym oni maja rozmawiac na temat polski?
Wlosi przyjezdzaja do Polski do pracy, ale raczej przypadkowo, dlatego
ze po prostu firma w ktorej pracuja we wloszech wysyla ich do polski, albo do wegier albo do chin...
Niektorzy przyjezdzaja do Polski na weekend ale 99,99% z nich przyjezdza na latwe dziewczyny. Przykro ale tak to wyglada. Wiem bo tu mieszkam od dziecka i mam duzo wloskich kumpli. Nie znam wlocha ktory nie jest przekonany ze polki sa wszystkie latwe.
Naprawdę trudno mi uwierzyc, ze to tak wygląda... A co to znaczy "łatwa" w mniemaniu przecietnego Wlocha?
Jesli mógłbys to prosiłabym byś to ostatnie pytanie przetłumaczył na Włoski.

Chce zapytac tez "u źródeł":)
oni nie mówią tak tylko o polkach ale i o niemkach(w ostatnich latach mniej)czeszkach,węgierkach,ukrainkach itd..problem w tym że dziewczyny nasze są bardzo wrażliwe więc zbajerują je pięknymi słowami,delikatnością itd...natomiast żeby zbajerować włoszke muszą mieć kasę i to dużo dlatego bardziej opłaca im się szukac szczęścia za granicą i nie dlatego że włoszki są swięte(wręcz przeciwnie)tylko że ich poprostu na nie nie stać.
A jak nazywa sie facet, ktory bajeruje dziewczyne, pozwala jej uwierzyc, ze laczy ich cos niezwyklego, a to wszystko po to, aby zalatwic sobie przyjemne bzykanko? Skoro Polki sa takie latwe, to zamiast je czarowac, to nie Wlosi mowia prosto z mostu: mam ochote Cie przeleciec, sexik bez zobowiazan, idziesz na to? Gdyby tak postawili sprawe, a Polki by sie na to godzily, to faktycznie mozna by powiedziec, ze jestesmy latwe. Jedyne co nam mozna zarzucic to Naiwnosc przez duze N.

Niech ktos mi powie, dlaczego Wlosi maja tak wysokie mniemanie o sobie?
wiecie co a tak wogole to smieszy mnie to co tu sie piszecie!
zrozumialam ze TYLKO polki sa naiwne, laza do lozka z kim popadnie i sikaja w majtki jak zobacza wlocha!
chcialam przypomniec ze to piszecie wy, polacy!!!
oczywiscie ze sa przypadki "latwych polek"nie zaprzeczam bo sama widzial na wlasne oczy ale nie ogolnizujmy tak od razu!!!!
dziewczyny ale oni mówią tak(OCZYWISCIE nie wszyscy-żeby to było jasne)o wszystkich europejkach zwłaszcza z krajów post komunistycznych,dziwi mnie tylko to skoro takimi kur...jesteśmy dlaczego za wszelką cene szykają sobie w tych krajach żon i matek dla przyszłych dzieci??????????????
Wiecie co? Ja nie jestem pewna czy oni tak naprawde szukają tu matek i żon:). My raczej tak sie pocieszamy:).

Rany, jak ja bym chciała móc to streścic mojemu znajomemu i podyskutowac c nim troche, zapytac o zdanie...

Cholera, do diabła z tym ich pieprzonym językiem!
ok, od dzis omijam Wlochy szerokim lukiem. bez kija nie podchodzic!!!:-/
nie ma się czym przejmować głupimi tekstami,wystarczy że znamy swoją wartość a ci co to mówią to zwykli ignoranci,a Włoch nie omijaj bo to przepiekny kraj,jest tak wiele do zobaczenia i jest wiele ludzi nam życzliwych.
no jezyk to popiepszony):):):))))
no my jak te "terminatory" ):):)kurwa , zona , matka i superservis):):):):
Niee... No jak ten "superservis" zobaczyłam to myślałam, że sie kanapką zadławie ze śmiechu:P
nie,
ja powiedzialem ze, ogolnie mowiac, Wlosi maja takie przekonanie (ze polki, czeszki, rumunki, rosjanki, itd sa WSZYSTKIE latwe).
To jest oczywiste ze ja takiego przekonania nie mam, bo znam polske.
Dodam jeszcze ze osobiscie znam wiele latwych wloszek, i zadnej latwej polki:-)
odpowiedz miala byc to wypowiedzi malej izki:-)
tylko nie wiem dlaczego tu nadole wyswietlilo... dziwnie ten serwis dziala, co nie?
Witaj norwegian. A moglbys mi podac adres jakiegokolwiek forum, na ktorym poruszany jest ten temat? chcialabym poczytac, tak ot z ciekawosci.
):):):):):))))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

CafeItalia