czesc
studiuje tutaj i teraz bede zmieniac mieszkanie takze jestem dosc dobrze zorientowana szukaniu pokojow i cenach...singola za 250??????impossibile:)najlepszy miesiac na szukanie to czas po sesji,ktora konczy sie w lipcu, wtedy sie bronia,zdaja,nie zdaja, rezygnuja,wyjezdzaja...ogolnie migracja:)wtedy jest duzy wybor...no i we wrzesniu tez jeszcze.ale Ty chcesz wynajac na cale wakacje plus dalej po wakacjach czy jak?co to znaczy ze studenci wroca i bedziesz musiala opuscic?jak znajdziesz pokoj to to jest twoj pokoj na okres okreslony przy wynajmie,zazwyczaj chca na minimum 6 m-cy,ale to sie trzeba dogadac...teraz na razie nie ma ogloszen na wynajecie od czerwca,beda pewnie w maju to sie rozejrze,ale od razu mowie,NIE MA SINGOLA ZA 250;)ja tyle placilam za doppia na zadupiu plus oplaty, a to jest i tak norma:](jesli chcesz mieszkac w normalnych warunkach oczywiscie)
napisz mi dokladnie na jaki czas Cie interesuje,bo jeseli tylko na wakacje to moge Ci odstapic moj pokoj(zona san mamolo,o ile nie zmienie przed wakacjami,to jest doppia,ale moja wspolokatorka tez prawdopodobnie wyjedzie), bo wyjezdzam:)
pozdrawiam