Które pielęgniarki czekają na wyjazd przez Labor

Temat przeniesiony do archwium.
Witam;jestem ciekawa które jeszcze z naszych kolezanek po fachu[PIELęGNIARKI]czekaja na termin wyjazdu do Włoch przez pryw.biuro posredn .pracy LABOR????JA z grupą skonczyłam kurs ok 10 grudnia i nadal czekamy na wyjazd z Polski;moze odezwie sie któras piel,która tez szykuje sie do wyjazdu????Mimo wszystko w/w agencja pracy GODNA POLECENIA,
Kobiety a dlaczego nie szukacie bezposrednio we Wloszech? Czemu caly czas ufacie agencji?
Ja bynajmniej wyjezdzam [chociaz jednak dosc długo czekam na wyjazd]przez włoskie biuro posrednictwa pracy;wszyscy znają niestety realia oraz sytuacje finansową polskich pielęgniarek na etacie w Polsce;takie biuro pokrywa za nas wszystkie koszty [kurs j.włoskiego,koszty tłumaczeń dokum,nostryfikacji czy nawet koszty kursu i zakwaterowania we Włoszech],na dodatek mamy gwarancję ze podejmiemy pracę;mnie osobiscie nie stać by było na zorganizowanie sobie tego wszystkiego i poniesienia kosztow z własnej kieszeni jednorazowo;po zakonczeniu obowiazujacego nas kontraktu spokojnie mozemy szukac pracy na własna reke ;
Ja załatwiałam wszystko na własną rękę ale nie polecam, dużo pieniędzy i czasu straconego a ponadto stres, lepiej za pośrednictwem agencji ale szukać tych uczciwych, w ten sposób z agencją się nie traci a zyska.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia