Witam mam do was takie pytanie nie lcialam z Mediolanu liniami wizzair juz ok roku i chcialabym sie dowiedziec czy nadal mozna miec bagaz podreczny czy to juz nalezy do przeszlosci,i ile czasu teraz trzeba byc wczesniej na lotnisku wczzesniej bylo 40 min a teraz slyszalam ze 2 godziny to prawda
Czesc! Ja latam tylko liniami wizzair. Na ich stronie wszystkiego sie dowiesz: http://wizzair.com/ Odprawa rozpoczyna sie 2 godziny przed i konczy na 40 minut przed zaplanowana godzina odlotu. Bagaż podręczny do 10kg.
Pozdrawiam
gingerka24
06 mar 2007
tak wiem juz to czytalam ,ale chcialam wiedziec czy to co tam jest napisane nadal jest wiarygodne
AandziaA84
06 mar 2007
Tak oczywiscie, wszystko co tam napisane jest wiarygodne:)
gingerka24
28 mar 2007
hej to jeszcze raz ja mam pytanie co do biltow zamawialam jak zawsze przez internet nigdy mi nie kazali pokazywac ksero ale azwsze mialam niestety teraz cos mi sie stalo z poczta i biletu nie moge wydrukowac ale kod mam spisany czy nadal nie wymagaja pokazywania ksero biletu,prosze odpiszcie jutro lece
ilecka
28 mar 2007
Gingerka, po prostu "druk" to taki skrót myślowy. Oczywiście, że to, czego chcą na check-in to właśnie .
AandziaA84
28 mar 2007
Ostatnio lecialam w grudniu i nie wymagali pokazywania ksero, tylko dowod.Ja zawsze kupowalam bilet dzwoniac do nich,poniewaz nie posiadam karty kredytowej.Oczywiscie kod jest najwazniejszy.