konto internetowe

Temat przeniesiony do archwium.
interesuje mnie zalozenie konta on-line we wloskim banku , jak to sie odbywa w praktyce, jakie sa koszty, plusy i minusy ,i jakie "niespodzianki" ? czy ktos ma doswiadczenie w tej marerii?
Wejdz na www.iwbank.it, sa tam wszystkie szczegoly.
Mam tam konto, moj facet tez, jestesmy bardzo zadowoleni. Nawet nie wiem jaka ewentualna wade moglabym wymienic, zeby nie bylo juz tak rozowo :)
dzieki za link .czyzby naprawde transfery do innych bankow byly tez gratis i wyplaty z innych bankomatow rowniez gratis ? nie znalazlem zadnych danych z oplatami za te operacje ? czy to jest bank idealny ?
Idealny? :) No az tak idealny to moze nie jest, bo przelewy sa darmowe tylko w strefie Euro. Za przelew kasy na konto polskie zaplacisz 15 euro... A wiec jedna wade znalezlismy, bo droga to impreza :)
dzieki bardzo to mi wystarczy do podjecia decyzji
hej - jest jeszcze cos takiego jak www.fineco.it, dopiero co otworzylam konto, wiec nie moge opisac zadnych wrazen, ale koszt obslugi konta to ok.5euro miesiecznie + przelewy miedzynarodowe, nie pamietam dokladnie, ale jakos nie duzo, zadnych dodatkowych oplat za bankomaty, itd.
Hej, a wiedzieliście ostatnią reklamę SanPaolo&BancaIntesa? Połączyli się, i można otworzyć konto Zerotondo w internecie. Zero opłat. Szczegółów nie znam, tyle tylko co z reklamy. Ale wydaje mi się, że to dobre banki.
a wiecie moze czy takie konto mozna zamknac w kazdej chwili czy trzeba je prowadzic wczesniej przez jakis okreslony czas - chodzi mi glownie o fineco
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia