blagam o tlumaczenie...to dla mnie bardzo wazne...

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo prosze o tlumaczenie na jezyk wloski, jest mi to niezmiernie potrzebne:

ja wierze w wszystko to co mi mowisz, ale ty... ty nie wierzysz we wszytsko... i jest mi przykro z tego powodu... przeciez ja tez moglabym miec watpliwosci co do zdjecia twojej ex w twoim portfelu... ale ja ci wierze, pamietaj o tym...
Io credo in tutto quello chemi dici ma tu non credi in tutto... e mi dispiace per questo. anch'io potrei avere dei dubbi circa la foto di tua ex nel tuo portafoglio. ma Io ti credo ricordati di questo
dziekuje ci bardzo:) masz bardzo fajny blog... :) jak tam sie zyje we wloszech, ty jestes z jakiego regionu?
dzieki:)) musze go uaktualnic ale ciagle czasu brak. zyje sie dobrze. mieszkam w umbrii
nie kojarze tego regionu... ale blog jest fajny, naprawde:)
ja mam znajomych w marche... nie wiem czy znasz ten region?!
Io credo in tutto cosa mi dici però tu.. tu non credi in tutto... e mi dispiace per questo... anchio potrei avere i dubbi per questo foto di tua ex nell tuo portafoglio... però io ti credo, ricordalo...

Ale lepiej niech ktos to jeszcze sprawdzi, nie uczylam sie wloskiego z ksiazek, pa
Umbria jest w centrum Wloch, graniczy miedzy innymi z tez z Marche. W Marche nie bylam ale tez znam pare osob co pochodza z tego regionu.
pozdrawiam
o wlasnie widze, ze popelnilam bledy np. dei dubbi
ricordatelo,

nel

reszta jest ok:))
dzieki umbryjka:)
jakie: ricordatelo???
czy twoj tekst umbryjmka jest ok?
tak moj teskst tez jest ok
mozna powiedziec na rozne sposoby:
ricordati di questo
ricordati di questa cosa
ricordatelo

akurat jak pisalam do glowy mi przyszla ta pierwsza
ricordalo- pamietaj o nim
a ricordatelo- pamietaj o tym

tak mi sie wydaje, co ty na to umbryjka?
tak, jest ok
choc teraz jak sie patrze ricordalo tez jest uzywane w znaczeniu pamietaj o tym

pamietaj o nim czesciej sie uzywa: ricordati di lui
dziekuje wam bardzo... :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia