Tatuaż we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym się dowiedzieć jakie są orientacyjne ceny tatuaży we Włoszech. Na stronach www ciężko się doszukac tych informacji, a gdy już znajduję, ciężko jest rozeznac czy to dużo, czy nie bo nie mam rozeznania.
wszystko zależy od tego jaki to ma być tatuaż , duży ,mały , kolorowy czy też nie ,zależy też od tego w jakim mieście i salonie tatuażu robi się ów tatuaż , nie da się powiedzieć konkretnie ile ,mogę Ci powiedzieć ile ja zapłaciłam za swój ,który jest dość duży i w kolorze ,kosztował 200 euro ,ale można zrobić i takie za 50 Euro .
Dziękuję za informację. Chciałbym jeszcze tylko zapytać, jak ma się sytuacja z tatuażem permanentnym i jego cenami. Dzięki za info.

Pozdrawiam
Chyba się pomyliłeś.Jest permanentny ale makijaż a nie tatuaż.Tatuaze sa trwałe lub czasowe robione np.henna.Wiele taniej jest zrobic makijaż permanentny lub trwały(bo to 2 rózne rzeczy.Permanentny to taki gdy barwnik wprowadzany jest na krótszy okres płytko pod skórą a trwały gdy barwnik wprowadza sie głebiej i utrzymuje sie dłuzej)w Polsce,ale w auroryzowanym i dobrym zakładzie kosmetycznym.Tatuaze też taniej jest zrobic w Polsce ale szukaj dobrego zakładu
Pezzata , widac ,ze malo wiesz o tatuazach , oczywiscie ,ze sa tatuaze permanentne , ktore utrzymuja sie na skorze od 3 - 4 lat , takie tatuaze sa tanszne od zwyklych mozna je zrobic wlasciwie w kazdym salonie tatuazu ;)
Od maja zapraszam do Lissone na zrobienie tatuazu:)
zapraszam do Turynu na tatuaz permanetny i przedluzanie rzes metoda 1 do 1 lash perfect.marta 3313942050
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie