RIMINI

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao a tutti :) bede drazyc temat.. czy ktos z was tutaj zebranych nie orientuje sie moze jak mozna tanio przespac sie w rimini, ale na dluzej...tak w ogole co wychodzi taniej..kwatery prywatne czy takie cus jak hostel itd..a co myslicie o polu namiotowym ( dwie dziewczyny w namiocie ) ? prosze o opinie (wow..wyszlo mi prawie jak ankieta;) Blagam, prosze i w ogole
Gosia
Spanie pod namiotem absolutnie odradzam !, ceny hoteli zależa od tego w jakim okresie chcesz tam jechać ,jeśli na wiosnę ,ceny są jeszcze umiarkowane , jeśli latem tani nocleg jest trudno znaleść pozatym trzeba robić rezerwacje w wyprzedzeniem , możesz znaleść hotel nawet za 20 Euro w okresie marzec początek kwietnia , póżniej już drożej ,ale skoro mówisz o spaniu pod namiotem to chyba raczej wybierasz się tam latem wię pomyśl już teraz o rezerwacji miejsca , jeśli nie chcesz mieć nieprzyjemnych "przygód" pod namiot do Rimini się nie wybieraj ,w internecie jest od groma stron z cenami noclegów w hotelach rimini wystarczy wpisać słowo kluczowe w google .

Pozdrawiam Kasia
O rany ! kampingi ,namioty w Rimini lepiej trzymać się z daleka ! ;)
Acqua nie wiem gdzie Ty znalazłaś hotel za 20 Euro w Rimini ,nawet w zimie trudno się takiego doszukać na wiosnę tym bardziej , o wakacjach nie wspomnę :]
ceny co jakiś czas się zmieniają , obecnie w ogóle trudno o tani hotel gdziekolwiek , zbliża się " sezon wiosenny " w Rimini ,więc ceny pójdą w góre, można znaleść miejsce w kwaterach prywatnych ,ale tylko latem no i trzeba być na miejscu ,ale nie polecam ,bo często wychodzi drożej niż w hotelu .
www.hotelcasablanca.it TO JEST FAJNY HOTEL I W MIARE TANI
Hotel Casablenca kosztuje od 5[tel][ 100 w sezonie letnim ] za noc ,ceny w internecie często znacznie odbiegają od rzeczywistości , wiosna kosztuje od osoby 40 Euro ,więc nie powiedziałabym ,żeby był tani ;)
NIE, WCZORAJ ROZMAWIALAM Z WLASCICIELEM 36-54 EURO Z CALODZIENNYM WYZYWIENIEM.
nie powiedziałabym ;) ,ale okay .... pozatym to ceny " wiosenne " :D
zapomnialam dodac ;) Asiu jesli twoim zdaniem 54 Euro to tanio .... można tam znaleść tańszy hotel , polecam Villa Lalla , fantastyczni właściciele i zawsze ta sama przemiła obsługa ceny od 25 - 45 euro za noc
JA WIEM ZE SA TANSZE I MOZE NAWET LEPSZE ,TYLKO TAK JAK PISALAS ZE SA TEZ ZA 20 TO E 36 RAZEM Z WYZYWIENIEM TO JESZCZE NIE JEST TAK ZLE. U NAS SA DROZSZE HOTELE , A O WYZYWIENIU JUZ NIE MOWIE.
za 36 Euro z wyżywieniem ?! nigdy w życiu ! to jest tylko śniadanie ,nie "pensione completa" .....
aah dzieki dzieki za wszelkie info :)
to juz lepiej wynajmij mieszkanie;)
kurcze... mieszkanie...to jest kupa kasy..4 tysiace to duuuuzoo jak na moja skromna maturalno-uczniowska kieszonke. ehh ehh... no nic jakby co to piiiszcie co tam tylko wiecie ;) bacini GOSIA
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia