piemonte

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos z was pracowal kiedys czy byl w rejonie piemonte, ja pracowalam w macugniaga z pieknym widokiem na monte rosa, i nigdy nie udalo mi sie spotkac w tych regionach polaka, jesli ktos kiedys z was tam byl chetnie wymienie sie wrazeniami. pozdrawiam
Pracowalam tez w trentino, a konkretnie w riva del garda, bardzo przepiekne miasteczko, pozostal mi sentyment do tej pory, szkoda ze ostatni raz tam bylam 2 lata temu
Ja tez pracowalam w Piemoncie niedaleko Cuneo. Mile wspominam ten czas spedzony tam, nawet jesli praca byla troszke ciezka bo przy zbiorach
wiesz ja tez kiedys pracowalam przy zbiorach ale nie w tej okolicy, jesli chodzi o cuneo to pewnie ta miejscowosc byla troche oddalona od macugniaga, a teraz gdzie pracujesz jesli moge spytac? ja wybieram sie do wloch, ale narazie nie znalazlam nic interesujacego jesli chodzi o prace.
Teraz znalazlam prace w hotelu kolo Rzymu:) Tym razem tam mnie powialo ;)
Ja wprawdzie nie pracowalam ale mój mąż tam pracuje ,wiec czasem go odwiedzam.Piękne są widoki ,przyznaje a i polaków mozna spotkać,uwierzcie mi.
moj chlopak jest z Piemonte niedaleko Cuneo:),mnie sie bardzo podoba, choc jeszcze nie mialam okazji zobaczyc wszystkiego. nadrobie od wrzesnia:). Jak dla mnie region jest piekny.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka