centralwings

Temat przeniesiony do archwium.
mam prosbe....jako ze pierwszy raz kupuje komus bilet lotniczy w internecie, nie za bardzo wiem czy dobrze dzialam, tzn na stronie centralwings zalogowalam sie, a potem trzeba wpisac imie i (..last name.. bedzie nazwisko?) tej osoby ktora leci, no i pagamento i co dalej? czekam na maila od nich czy co? Z gory dziekuje za info, mimo iz pewnie pytanie nieco prymitywne. (a i czy trzeba potwierdzic przed wylotem? jesli kupuje teraz na wrzesien?) Pozdrawiam
tak last name to jest nazwisko. Musisz poczekać na maila zwrotnego od nich z numerem rezerwacji. Przed wylotem rezerwacji nie trzeba potwierdzać, ale lepiej sobie wejsć na ich stronę na kilka dni przed i sprawdzić, czy termin lub godz. się nie zmieniła. Najważniejszy jest ten nr rezerwacji od nich!!
jak ostatnio lecialam z central wings.po wyborze platnosci-wybralam gotowke,przyslali mi maila ktorego musialam wydrukowac-byly tam wszystkie dane a takze kod paskowy ktory pani w sklepie przy kasie "moje rachunki "zeskanowala.potem jak wrocilam na ich stronce musialam poszukac nr infolinii-ciezko mi bylo go znalezc,jest bodajze w menu kontakt.ja musialm zadzwonic na tamta infolinie i potwierdzic ze dokonalam wplaty.nie wiem jak jest w przypadku innej formy platnosci np.:karta:-))
Wystarczy jak po zrealizowaniu transakcji pokaże Ci się na stronie potwierdzenie zakupu, i kod. Spisz sobie od razu kod, albo wydrukuj. Do odprawy na lotnisku wystarczy sam kod. Bez wydruku.
Tam jest napisane wszystko po polsku!
Jesli jestes zalagowana na ich stronie masz swoje rezerwacje... Pozdr.
ja mam akurat po wlosku bo moje amore nie kuma polskiego, ale nie o to chodzi, chcialam sie tylko upewnic, ze dobrze dzialam przed wyrzuceniem 300 euro... dzieki bardzo za odpowiedzi, pozdrawiam, pa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia