Polacy we Florencji

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc forumowicze:):):)
Na poczatku lipca przeprowadzam sie do Florencji,nie bede znala nikogusienkooo..sa tam jacys polacy chetni na wspolne zwiedzanie miasta,kawe albo aperitivo?
Buziaki
A przyjeżdżasz na studia czy do pracy? Ja właśnie się wyprowadzam na początku zcerwca :)
czesc!
ja mieszkam bardzo blisko Florencji w Prato:)) jak potrzebujesz jakis info to nie ma sprawy.
Czesc dziewczyny,przyjezdzam zarowno do pracy jak i na studia..mam nadzieje,ze znajde tam mile i swojskie towarzystwo:):):)
No to Polaków na uniwersytecie nie brakuje :) Tylko, że to przeważnie takie zbite i hermetyczne towarzystwo. Ale bratnią duszę na pewno znajdziesz jak nie wśród Polaków to wśród innych :)

No to się nie spotkamy, bo mnie już wtedy nie będzie :) Basta, 6 lat we Florencji to za dużo :)
sofii ja chetnie sluze pomoca.jak juz sie pojawisz we Florencji to daj znac to przyjedziemy z moim mezem i nasza coreczka( ktora ma sie urodzic juz za 4 dni planowo.. a ja czekam i czekam i jak narazie nic)
podaje ci mooj e mail. [email]
ps: Wiem ze samemu na poczatku jest ciezko wiec mam nadzieje ze ci jakos pomoge.w lipcu bedziemy w domu w sierpniu wybieramy sie do Polski.
pozdrawiam
czesc
A czy ja rowniez moglabym sie dowiedziec czegos wiecej.Mnie akurat bardzo interesuje miasto Prato.Bylabym wdzieczna gdybys udzielila mi troche informacji na ten temat.
pozdrawiam
jasne madzia ,pytaj o co tylko chcesz! mozesz napisac mi e mail w ten sposob odpowiem ci szybciutko.
pozdrawiam
to super,tylko jaki jest Twoj email? :)
podaje ci moj e mail
[email]
pozdrawiam
CZEŚĆ MAM NA IMIĘ IWONA Z TEGO CO SIĘ ZORIENTOWAŁAM TO JUŻ CHWILĘ JESTEŚ W PRATO SZUKAM TANIEGO NOCLEGU MOŻE COS WIESZ DAJ ZNAĆ MÓJ EMAIL [email] Z GÓRY DZIĘKUJĘ
czesc ludziska mieszkam nie daleko florencji jak macie ochote na jakas kawe pogaduchy to zapraszam. Moj email to [email]
Ciao. Wyciagam temat. Jest ktoś chęny na kawę, gadułę etc? Chętnie doczepię się do jakiegoś towarzystwa....bo póki co jestem tu sama. Pozdrawiam. M. Aaaa i mój mail [email]
Ja tez ciagle szukam kogos do towarzystwa. Do Florencji to mam 2 godziny pociagiem, a do Parmy godzine. Mieszkam posrodku Toskanii.jak ktos chce nawiazac kontakt to podaje maila: [email]
Pozdrawiam
Ciao.Przyjezdzam do Florencji 30.08 na 3tyg kurs jezykowy.Jezeli ktos chcialby sie spoykac na kawke i pogadac to ja bardzo chetnie
hej, ja mieszkam blisko Florencji- okolice Caldine, jeśli chcecie piszcie , chętenie spotkam się z kimś , żeby porozmawiać ..W tej chwili jestem dyspozycyjna, bo właśnie szukam pracy
Pozdrawiam
[email]
Jula
Niemozliwe!!! nie ma nikogo we Florencji, kto moze sie ze mna skontaktowac..ok moze bede sie przypominac!
Pozdrawiam
ciao :) jestem we Florencji do 28 wrzesnia... Jesli jest ktos chetne,zeby sie spotkac i wypic kawe na miescie etc. - zapraszam
cell.+485[tel]pzdr arek
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie