Proszę o Pomoc!!

Temat przeniesiony do archwium.
Moja siostra umarła w wyniku wypadku samochodowego we Włoszech Jechała jako pasażerka. Włoch kierowca zginął na miejscu. Proszę o podanie mi kwoty odszkodowania za jej życie, ktore winien mi ubezpieczyciel kierowcy wloskiego zapłacić.Będę bardzo wdzieczna.
wspolczuje, bo kasa nie zwroci jej zycia....
W Polsce są spółki adwokackie które zajmują się uzyskaniem odszkodowania z zagranicy jeżeli chodzi o wypadki,poszukaj-odszkodowania europejskie,albo odszkodowania za wypadki,nic nie musisz płacić, dopiero po uzyskaniu odszkodowania pobierają prowizję.
Tylko odpowiednie biura prawnicze i organizacje zajmujace sie powyzszym problemem dzadza Ci odpowiedz i wskazowki co nalezy zalatwiac w tym kierunkui nie forum internetowe
zdecydowanie powinnas skontaktowac sie z ambasada oni na pewno pomoga Ci miedzy innymi od tego sa
z nami uzyskasz wysokie odszkodowania bez wstępnych opłat Kancelaria Omega
Jeżeli uczestniczyłeś w wypadku będąc kierowca, rowerzystą, pieszym w pracy, na gospodarstwie domowym skorzystaj z pomocy prawników bez opłat wstępnych z nami uzyskasz wysokie odszkodowania , dochodzenie odszkodowań komunikacyjnych, osobowych. Jeżeli uczestniczyłes w wypadku w ciągu ostatnich 10 lat doznałes uszczerbku na zdrowiu lub uzyskałeś już odszkodowanie, które Ciebie nie zadawala jego wysokośc pomożemu Tobie uzyskać należne odszkodowanie, OBSŁUGA FIRM, POZYSKIWANIE FUNDUSZY UNIJNYCH
w sprawie kontaktu do prawnika za granićą prosze o kontakt na [gg] lub 6[tel]Skyp gabriella2229
Temat przeniesiony do archwium.