"Znowu" prosze o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
Znowu ja :-( Juz myslalam ze sie to skonczy! Moglby mi jeszcze ktos przetlumaczyc na wloski??? Baaardzo was prosze...
"Nie chce juz niczego wyjasniac,jestem tym wszystkim zmeczona! Co bylo to bylo! Nie cofniesz tego! To jest trudna decyzja ale napewno jej nie zmienie! Nie ci juz i nawet chocbym chciala to nie potrafie! Oklamales mnie wiele razy! Obiecywales poprawe wiele razy! i co??? Ja ci wierzylam a ty ciagle wykorzystywales to! Mam wrazenie ze ostatni raz to zrobiles z premedytacja! specjalnie by mnie upokorzyc!!! Nie chce juz sluchac Twoich przeprosin,obietnic ze ci jest przykro! O ile dobrze pamietam 6 razy dawalam Ci ostatnia szanse i co z tego teraz mam? Zal, zal do siebie ze jestem taka naiwna!!!Chce by te ostatnie dni minely super, nie chce powracac do tego tematu! I chce sie rozejsc tak jak gdyby nigdy miedzy nami nie bylo! obiecaj mi to prosze...
Amore-finito.ciau!
och widze ze zjadlam slowko... to poprawione jest...

"Nie chce juz niczego wyjasniac,jestem tym wszystkim zmeczona! Co bylo to bylo! Nie cofniesz tego! To jest trudna decyzja ale napewno jej nie zmienie! Nie ufam ci juz i nawet chocbym chciala to nie potrafie! Oklamales mnie wiele razy! Obiecywales poprawe wiele razy! i co??? Ja ci wierzylam a ty ciagle wykorzystywales to! Mam wrazenie ze ostatni raz to zrobiles z premedytacja! specjalnie by mnie upokorzyc!!! Nie chce juz sluchac Twoich przeprosin,obietnic ze ci jest przykro! O ile dobrze pamietam 6 razy dawalam Ci ostatnia szanse i co z tego teraz mam? Zal, zal do siebie ze jestem taka naiwna!!!Chce by te ostatnie dni minely super, nie chce powracac do tego tematu! I chce sie rozejsc tak jak gdyby nigdy miedzy nami nie bylo! obiecaj mi to prosze...
;-( ;-( ;-(
Nikt mi nie pomoze? Bardzo bardzo prosze... Zalezy mi na tym... AIUTO
Inizio io , dai, ma non garantisco nulla ;-)

Nie chce juz niczego wyjasniac(Non voglio più nessuna spiegazione),jestem tym wszystkim zmeczona(sono stanca di tutto ciò)! Co bylo to bylo(quel che è stato è stato)!....ecc. ;-)
Ancora una...e mezza ;-)
To jest trudna decyzja ale napewno jej nie zmienie! (E' una decisione difficile ma davvero non la cambio!)Nie ufam ci juz i(non mi fido più te e...) ;-)
Ancora una...e mezza ;-)
To jest trudna decyzja ale napewno jej nie zmienie! (E' una decisione difficile ma davvero non la cambio!)Nie ufam ci juz i(non mi fido più di te e...) ;-)
Ancora una...e mezza ;-)
To jest trudna decyzja ale napewno jej nie zmienie! (E' una decisione difficile ma davvero non la cambio!)Nie ufam ci juz i(non mi fido più te e...) ;-)
Ancora una...e mezza ;-)
Ancora una...e mezza ;-)
Per cinque sono sette e mezzo ;-) Przepraszam

*non mi fido più DI te e....
to nie jest dzial "tlumaczen" ..wklej to w odpowiednim miejscu a na pewno ktos pomoze.
Non ho più voglia di chiarire niente, sono stanca di tutto ciò. Quello che è stato, è stato! Non lo riporterai indietro. Questa mia decisione è difficile ma non la cambierò. Non mi fido più di te e anche se vorrei fidarmi, non ne sono in grado. Mi hai mentito molte volte. Promettevi di cambiare molte volte e poi? Io ti credevo e tu hai sempre approfittato della mia fiducia. Ho la sensazione che l’ultima volta l’hai fatto di proposito con lo scopo di umiliarmi. Non voglio più ascoltare le tue scuse, le tue promesse, sentire quanto ti dispiace. Se mi ricordo bene ti ho dato l’ultima chance ben 6 volte e che cosa mi è rimasto? Un rimpianto per me stessa, che sono stata a tal punto ingenua. Voglio che questi ultimi giorni siano bellissimi, non voglio ritornare al discorso. E voglio che ci separiamo come se niente ci fosse stato fra di noi. Promettimelo per favore.
GRAZIE GRAZIE GRAZIE... :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia