znowu o pracy:-)

Temat przeniesiony do archwium.
Ja znowu o pracy, bo mam powazny problem i malo czasu do namyslu:-)
Gdybyscie mieli do wyboru: stala prace, mozna powiedziec taka ciepla posadke na czas nieokreslony w malej firemce, bez szans na rozwoj, oraz prace na czas okreslony bez duzych szans na pozostanie na dluzej (6 miesiecy) w duzej firmie miedzynarodowej, gdzie moglibyscie nauczyc sie czegos nowego co bez watpienia pomogloby w dalszych poszukiwaniach, to na co byscie sie zdecydowali??? (chodzi o prace we Wloszech oczywiscie, gdzie jak mi wiadomo, umowa na czas nieokreslony to obecnie dosc rzadki luksus...)
Aha. Finanse podobnie, bo to na podstawie tego samego typu "di contratto nazionale"
hej :) ja bym spróbowala na Twoim miejscu jesli nie wyjdzie to masz lepszy paierek na przyszłośc a ciepla posadka zawsze sie gdzies znajdzie:)
Zalezy, jaka jest Twoja sytuacja osobista - czy masz kogos, np. dzieci, na utrzymaniu, kredyty, czy nie... Jesli nie - to czemu nie sprobowac czegos, co wydaje Ci sie ciekawsze?
Dokładnie tak jak mowi Ota :-)
:-) Dziekuje za porade Dziewczynki. Na utrzymaniu nie mam nikogo, maz jest w stanie utrzymac sie sam:-), i choc kredytow nie mamy, to stala posada neci:-(
o proszę możecie nawet wybierać, ja nawet nie mam z czego, gdzie szukacie prac? przez agencje? nic nie mogę znaleźć.pozdrawiam
z ogloszen w Internecie. Poszlam na 2 rozmowy do firm i obie zakonczyly sie pomyslnie - bez znajomosci, o dziwo:)
ah!!! a ożesz i podać strony na których szukasz?
sorki że brakuje literek ale moja klawiatura od czau do czasu tak ma.
proszę podasz mi ten adres...?
Marta, cierpliwosci, jesli Floraska jeszcze nie odpowiedziala, znaczy, ze nie ma jej na forum.:-)
ok sorki!!!
Oj przepraszam ale pc nam dzis szwankuje...Szukalam w jobespresso.net, to chyba najlepsza wyszukiwarka ogloszen.
Tylko ze mam 3 lata doswiadczenia w bardzo znanej firmie wloskiej w Polsce:) i chyba to im tak sie sposobalo...
dziękuję bardzo!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano