apteka

Temat przeniesiony do archwium.
Nie wiem czy ktos ma ten sam problem co ja, no ale moze pomozecie? Od dluzszego czasu mam brzydki kaszel i odksztuszam gesta wydzieline z gardla. nie jestem przeziebiona. pilam juz zarowno syropki polskie jak i wloskie. lekarze w polsce mowia ze nic mi nie jest, no ale skad w takim razie te problemy, no i jak sie ich pozbyc?? we wloszech troche trudniej isc do lekarza bo nie mam tessery. co zrobic??moze ktos z was ma taki sam problem?
a ty jestes we wloszech???
a ty jestes we wloszech???
odradzam cos takiego
nikt nie moze ci powiedziec co masz brac albo robic na swoj kaszel... skad moze ktos przez forum wiedziec czy ma "taki sam problem"

najlepiej idz do dobrego lekarza w polsce i tyle
no wlasnie idz po prostu do lekarza..............
no wlasnie idz po prostu do lekarza..............
jestem we wloszech i prosze tylko o porade, moze ktos mial podobny problem i moze podzielic sie spostrzezeniami
ja mialem mocny kaszel kiedys, jak bylem dzieckiem
mama zaprowadzila mnie wtedy do lekarza i taka jest moja porada
porady poradami-podstawa to isc dol ekarza-a powodow takiego kaszlu moze byc wiele-a moze jakasa alergia----------albo cos innego-mnie kiedys dopadla taka chwilowa alergia-nawet nie waidomo na co ale minelo-ale tobie radze isc do lekarza-jesli nie masz tessere sanitaria to wyrob ja sobie-wybierz lekarza pierwszego kontaktu i idz do niego............
porady poradami-podstawa to isc dol ekarza-a powodow takiego kaszlu moze byc wiele-a moze jakasa alergia----------albo cos innego-mnie kiedys dopadla taka chwilowa alergia-nawet nie waidomo na co ale minelo-ale tobie radze isc do lekarza-jesli nie masz tessere sanitaria to wyrob ja sobie-wybierz lekarza pierwszego kontaktu i idz do niego............
justmax najprawdopodobniej jest to wydzielina z zatok i spowodowane jest to okresowa wiosenna alergia, jezeli polaczone byloby to z kichaniem to na 100% katar sienny, niestety bez wizyty lekarza sie nie obedzie bo w aptece mozesz poprosic tylko cos na zatoki na pozbycie sie wydzieliny, jednak lekarz podstawa, ps jezeli kichasz i masz nieraz zapchany nos nie czujac zadnej wydzieliny to kup otrivin allergy spray pomaga od razu kilka razy kichniesz i po wydzielinie nos odblokowany hhm a moze to by tez pozwolilo pozbyc sie wydzieliny z gardla bo na stowke leci to z zatok...pomysl
ja nie kicham, tylko probuje odkrzaknac ta wydzieline.to nie zaden katar sienny, mam tak juz od co najmniej pol roku. czytalam o tym na roznych forach, tam pisza ze to raczej nie mija.ludzie maja tak latami, a lekarze tak jak w moim przypadku nie bardzo wiedza co to moze byc.
jezeli mieszkasz we Wloszech to moze byc alergia bo w koncu roslinnosc tu jest inna. Moze tez byc, ze slonce rozgrzewa Ci zatoki i usuwasz nagromadzony katar. Jezeli wydzielina jest zolta tzn. ze jest zakazenie bakteryjne... W Polsce jest na to bardzo dobry lek ziolowy, niemiecki ale tu nie ma.
Sprobuj duzo pic (cieplych napojow) to rozpuszcza wydzieline. We Wloszech w aptece mozesz kupic spray do nosa z woda morska (troche ci pomoze) albo poprosic o jakis syrop wykrztusny np. homeopatyczny Stodal. Apteki we Wloszech tez udzielaja porad wiec idz i powiedz co ci jest, na pewno cos ci doradza.
A MOZE BY TAK RZUCIC PALENIE ?!
Temat przeniesiony do archwium.