Jak sie dostać z Bergamo do Milano Centrale??

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
Bardzo bardzo prosze o jakieś w miarę szczególowe instrukcje. Nie znam włoskiego, a z angielskim różnie bywa....
kursuja autobusy co 45 minut. jak wyjdziesz z lotniska to je zaraz zobaczysz, jest ich pelno i roznych firm
ok ok... tylko skąd bede wiedziała, ze to akurat w odpowiednim kierunku? Banalne pytanie, ale ja naprawde sie obawiam:).

No i co z biletem, gdzie go kupić, gdzie skasować????
no wydaje mi sie, ze raczej wszystkie jada do centralnego ale wystarczy ze podejdziesz do kierowcy i powiesz milano centrale i kierowca Cie juz pokieruje a bilety to kupowalam na lotnisku w okienku zaraz na prawo jak wychodzisz z sali przylotow ale tez kierowcy maja.kosztyje chyba z 7 euro ale nie jestem pewna nie pamietam
czesc daktylek :-)
hejjjjjjjjj malwa!
jak tam bylo na imprezce potem?
hmm az wstyd sie przyznac ale troche chorowalam dzisiaj.
Masz gg?
no ladnie!my jeszcze z godzinke zostalismy ale tez mnie glowa bolala nad ranem hehe tak ma gg 1[tel]
jak chcesz wiedziec jak sie dostac do Milano to wejdz na moje [gg] nie lubie rozmawiac na forum
niestety nie mam gg.. ale msn: [email]

Gdzie ja musze kasowac ten bilet?
kochana bilet kasuje kierowca,Ty mu go pokazujesz i on go kasuje albo kupujesz go od niego.
hej kochane:-)
a mnie bolal brzusio:-(kto wie co bylo w tych ziemniakach-zjadlam chyba 2 kg.

Fabus,kochany czlowiek,dowiozl mnie do samego san donato i wrocil z powrotem na impreze
ok...:) dziękuje wam bardzo. Tylko jak ja znajde te autobusy!?
hej kasiu! oj a malwa tez sie zle czula ale mi nic nie bylo takiego na szczescie
niestety bilety kasuje sie samemu w kasowniku który jest na poczatku i na koncu autobusu.Zaden kierowca nie bawi sie w kasowanie jezeli bilet kupiony jest w kiosku za bilet kupiony u kierowcy płaci sie duuzo wiecej.Pozdrawiam
jak to gdzie?zaraz przy wyjsciu z lotniska:-9
badz spokojna ,naprawde!!przygotuj sobie kilka zdanek np.czy jedzie pan do mediolanu?ile kosztuje bielt?poprosze bilet.....itd
a zobaczysz,ze nie bedzie problemu
a tak? a mnie skasowal
a moze masz skypa?
to moze zalezy od firmy
jezeli sprzedał to i skasował ...kase tez :)
Daktyl i Malwa macie skypa?
nie on mi nie sprzedal, kupilam w okienku na lotnisku, nic prostrzego
ja jechałam autobusem za 1,90 na dworzec kolejowy i potem pociagiem do Milano i wyszło to duuzo taniej.Przewoznicy to kretacze i trzeba uwazac
moze i taniej ale jak ktos nie zna jezyka to lepiej niech jedzie bezposrednio autobusem do samej stacji...

ps.kochana a pozniej ze stacji wiesz gdzie masz isc ,czy juz ktos bedzie na ciebie czekal?
Nie bedzie czekal (to ma byc niespodzianka), ale póxniej to mam tylko kilometr do hotelu, wiec chyba sobie poradze. Choćby na piechote...
Kasiu mam skypa!!!1 podaj mi swojego
chociaz jesli ktos mógłby udzielic wskazówki jak sie tu dostac to bede wdzieczna: Via Finocchiaro Aprile
katesalvio

ps.http://www.tuttocitta.it/tcolnew/index_tcol.html#sez=1110&tpr=P&ft=1&com=Milano%20(MI)&ind=Stazione%20Centrale&nc=&comR=Milano%20(MI)&indR=Via%20Camillo%20Finocchiaro%20Aprile&ncR=1&z=1.2&x=9.2026585&y=45.4815195[tel]&lx=9.203772&ly=45.485064&ex=9.201545&ey=45.477975&cv=1&pv=1&noc=1

o ja nie moge,ale dlugi link.....tam jest mapka jak dostac sie na podana przez ciebie ulice...wklej uwaznie kazda linijke...

na pieszo wydaje mi sie zbyt daleko,zobacze ,moze bedzie blizej metrem....
juz Cie dodalam na skypa Kasiu
nic do mnie nie dotarło
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa - tłumaczenia