czy ktoś z was....

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!! czy ktoś z was pracował w hotelu `LADY SUSANNA`w Varazze niedaleko Genova? a może ktoś z was zna to miejsce? proszę o informacje.
cześć! byłam 2 razy w VARAZZE, całkiem fajne miasteczko. Ale niestety nie kojarzę tego hotelu.
podrawiam, buźka
Jakich konkretnie informacji potrzebujesz...może będę Ci w stanie pomóc.pa
a więc dostałam propozycję pracy w tym hotelu. jeżeli będzie wszystko ok to lecę w ten piątek.dzwonil do mnie właściciel tego hotelu wydaje się ok. już sama nie wiem. trochę się boję. dzisiaj mam mu dać odpowiedz.
Trzymam kciuki i daj znać jak pojedziesz/ polecisz.
Buźka ;)
ok. dzisiaj podejmuję decyzję. dam znać. dzięki. pozdrawiam
lecę jutro> pozdrawiam cię ewciu
co bus chciala wiedziec o Varazze ( a moze o hotelu )
mam kilku kolegow w varazze.
Jest to urocze miasteczko z pieknym portem jahtowym .

pozdrowka
hej marta...moja kolezanka pracuje w tym hotelu..mialam tez leciec ale niestety nie moge :( mam nadzieje ze bedzie ci sie fajnie racowalo. hotel nie jest podobno duzy ale pracy sporo aha i jak chodzi o zarobki to marneee.. :(
pignol dzięki! ale już chyba wiem wszystko
desminaa, dzięki. to fajnie,że jest tam ktoś z polski. wiem,że zarabia się tam mało bo właściciel powiedział mi wszystko no ale na start to zawsze coś. pozdrawiam. buziak
Wlascicielka a nie wlasciciel.
wlascicielem jest kobieta, staruszka po 70 ce.
Managerem jest facet egipcjanin, wyraznie bardzo lubi twoja przyszla kolezanke.

trzym sie
Jakby co to mieszkam w savonie
hej czy jest tu ktos kto miał przyjemnośc pracowac w lady susana? marta odezwij sie bo mam zapytanko
pozdrówka
Cytat: desminaa
hej marta...moja kolezanka pracuje w tym hotelu..mialam tez leciec ale niestety nie moge :( mam nadzieje ze bedzie ci sie fajnie racowalo. hotel nie jest podobno duzy ale pracy sporo aha i jak chodzi o zarobki to marneee.. :(
Hej, widze żę wpisy są stare, ale może ktoś mi podpowie czy jest to praca legalna , a tak naprwdę to ile płacą, bo właśnie w tym roku nawiazałam kontakt z tym hotelem w sprawie tej pracy i jeśli jeszcze się ze mną skontaktują to nie będe wiedziała co dalej robić, czy warto ryzykować czy to jest bezpieczne miejsce, a może ktoś wie coś na temat jakiejś pracy najlepiej legalnej we włoszech jako sprzątaczka, w domach , restauracjach, hotelach.a to mój e - mail [email]
Cytat: emiliajatkowska
Hej, widze żę wpisy są stare, ale może ktoś mi podpowie czy jest to praca legalna , a tak naprwdę to ile płacą, bo właśnie w tym roku nawiazałam kontakt z tym hotelem w sprawie tej pracy i jeśli jeszcze się ze mną skontaktują to nie będe wiedziała co dalej robić, czy warto ryzykować czy to jest bezpieczne miejsce, a może ktoś wie coś na temat jakiejś pracy najlepiej legalnej we włoszech jako sprzątaczka, w domach , restauracjach, hotelach.a to mój e - mail [email]

Do mnie kiedys dzwonila dziewczyna Polka, ktora pracuje w tym hotelu...ale to bylo ponad 3 lata temu... nie wiem czy zachowalam gdzies namiary na nia... ja w koncu nie pojechalam tam do pracy...
http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/2[tel]praca w hotelach i rozne inne
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia