pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
hej! wiecie może jak można się dostać z milano do varazze niedaleko genova? proszę pomóżcie bo jutro mnie to czeka. dzięki
pociagiem z Milano Centrale do Genova Piazza Principe, w potem pociagiem lokalnym do Varazze.
http://orario.trenitalia.com/b2c/TimeTable?stazin=milano&stazout=varazze&datag=27&datam=07&dataa=2007&timsh=08&timsm=00&nreq=5&lang=it&channel=tcom
Marta a o ktorej jedziesz??Moze bedziemy w tym samym pociagu!!
mam nadzieję bo za chwilę zawału dostanę , nigdy nie bylam w milano, nie wiem co i gdzie. przylatuję do milano-bergamo 10;15. póżniej muszę się jakoś dostać do centrum. a ty o której jedziesz?
dzięki -trishya
no wiec mozliwe,ze uda nam sie spotkac:-)
ja mam 2 regionalne do wyboru o 12.25 lub 14.20(8,20 euro)
sa tez w miedzyczasie ICplus (15.50euro)

Polecam Tobie jazde pociagiem,gdyz autobus z Bergamo podjezdza pod sama stacje wiec luksus-podroz trwa 1 godzine jesli sie nie myle)...a zeby dojechac do dworca ,na ktorym staje Eurolines-zbyt duzo przesiadek,bo podobno zmienili Terminal...

daj mi Twoj adres,badz napisz Ty do mnie...i jakos sie umowimy...nie jestem pewna czy dam rade na 12.25 ...a i Ty moim zdaniem nie zdazysz...
daj znak
to jest mój mail. napisz i podaj mi numer tel do ciebie. będę też miała jedną prośbę do ciebie. pozdrawiam
no tak a meila zapomniałam napisać. [email]
kupowalam bilet na samolot w www.edreams.it co to znaczy milano( orio dal serio)? nie ma napisane milano- bergamo
:-)
spokojnie...lotnisko w Bergamo nazywa sie Orio al Serio:-)

pisze maila
mam nadzieje ze wiesz ze tak naprawde to nie przylayujesz do mediolanu ale do bergamo to jakies 1,5 godziny jazdy autobusem do centrum mediolanu
tak wiem ale dzięki!
Marta jestes jeszcze?wyslalm maila!
i idz juz lulu ,bo jutro rano wyjazd.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia