mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
prosze pomozcie!szukam informacji na temat szkol,studiow po ktorych ukonczeniu mozna zostac vigile urbano,chodzi mi o okolice mediolanu.bede wdzieczn jak ktos mi pomoze
czy znajdzie sie ktos madry kto bedzie umial mi pomoc
pomocy!nikt nie ma zadnej wiedzy na temat koniecznej edukacji w kierunku vigile urbano.prosze o jakiekolwiek informacje,adresy,telefony
Marghe, zakładanie pięćdziesięciu wątków z tym samym pytaniem nie ma sensu, tym bardziej, ze odpowiedziałam ci już dwukrotnie, wczoraj i dzisiaj.
Mnie pewnego razu, jak się w Żywcu taki strażnik miejski uczepił, to pięćdziesiąt razy musiałem mu tłumaczyć, że mogę w tym miejscu parkować.:))
Genius, ty w Żywcu możesz wszędzie parkować, nawet pod tym sklepem muzycznym na rynku, na chodniku.;-)
Ha-ha-ha...nic tam nie było o sklepie muzycznym:)
A w ogóle o czym mowisz?:))
Oj, ogólnie mòwie, przykład dałam! :-D
:))
Nawet pod pomnikiem JPII na Rynku tez bym Ci pozwoliła parkować. ;-)
Ah, ten internet. Tak dokładnie, to ten pomnik znajduje się niedaleko rynku.
Dla mnie to jeszcze otoczenie rynku, a wiec Rynek.:-)

PS. Internet? Nawet nie wiesz, jak bardzo się mylisz, słonko.:-P
Byłaś w Żywcu?
Ano ba!:-D I Tydzień Kultury Beskidzkiej znam... I łodygowicki Zamek... i takie tam. ;-)
TKB własnie trwa:)
Wiem. :-)
VIGILE URBANO - wystarczy miec mature, stanac do konkursu no i oczywiscie miec bardzo szerokie plecy .. :)
Milli, od wczoraj pisze o szerokich plecach, koleżanka twierdzi, ze ich nie ma i uparcie pyta o szkole... ;-)
dzieki serdeczne niestety szerokich plecow nie mam wiec uparlam sie na szkole ale dzieki za informacje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Solo italiano