mlode mezatki we Wloszechsi

Temat przeniesiony do archwium.
Od 2 miesiecy jestem szczesliwa mezatka a od 2 tygodni mieszkam w Rzymie. szukam znajomych najchetniej w podobnej sytuacji. Moj maz jest z pochodzenia pol Wloch pol Anglik a ja z krwi i kosci Polka. pozdrawiam wszystkie mezatki
hej, ja mieszkam we fiumicino (1,5 roku), oboje z mezem (wlochem) pracujemy na lotnisku, wiec mam lekkie skrzywienie w tym kierunku, poza tym co moge powiedziec... jeszcze nie wiem czy "uwielbiam" wlochy, czy moze tylko toleruje... pozdrowka
Hehehe, Maddy, czyżbyśmy wszystkie przechodziły tego typu metamorfozę po dłuższym pobycie tutaj?;-)

Pozdrowienia z Rzymu (lecąc do Polski w lipcu odruchowo rozglądałam się po Fiumicino i zastanawiałam, czy któraś z dziewcząt z personale di terra to Ty :-))!

Dee
wejdź na baby boom,to stronka dla i o mezatkach dzieciatych lub nie
Hej!
Ja tez tu mieszkam (jak dla mnie - od dawna...).
Wlasnie wrocilam z urlopu w Polsce.
Pozdrowka z Rzymu!
he he Dee,szczerze mowiac ja czasem tez miewam podobne mysli, spotykam czesto polski lecace do warszawy i tak sobie mysle ile z nich bylo kiedykolwiek na forum... Ale tak na serio, ja czesto buszuje po terminalu c, jesli w duty free zapytasz o mnie to ci powiedza czy jestem czy tez nie.... nie za taka super fajna jestem i mnie wszyscy znaja, tylko ze ogolnie sie znamy hihihi... to pozdrowka.... czuje sie obserwowana :))D
Hej Maddy:-)
kupe lat
hej:) oj duzo sie dzialo, ale jak widac od czasu do czasu zagladam na forum:) un bacione:))
witam, dluga przerwa poniewaz dopiero krok po kroku urzadzamy mieszkanko i oczywiscie oprocz wielu rzeczy brak tez komputera (w tej sprawie musze skladac wizyte tesciowej). U mnie nudno maz pracuje a ja nie tzn szukam pracy ale z moim wloskim to sobie chyba troche poszukam . pozdrawiam
hey dziewczyny ja jestem z Vasto( abruzzo) lecz wiecie co ja rowniez odruchowo lecac do polski rozgladam sie za dziewczynami z forum a noz..hihihi
A ja gdy jestem w Vasto ogladam sie za polkami. I Nie koniecznie z forum :-) Bedac w acqualand spotkalam tylko jedna polke. A nad morzem jednego ktory byl przejazdem. Pozdrawiam :-)
sandrusia to chyba slabo sie rozgladalas... bo jest nas tu masa.... dziwne ze mnie tu nie wypatrzylas.....pozdrawiam i jak bedziesz w Vasto daj znac moj nr gg to 1924840
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę