Od 2 miesiecy jestem szczesliwa mezatka a od 2 tygodni mieszkam w Rzymie. szukam znajomych najchetniej w podobnej sytuacji. Moj maz jest z pochodzenia pol Wloch pol Anglik a ja z krwi i kosci Polka. pozdrawiam wszystkie mezatki
hej, ja mieszkam we fiumicino (1,5 roku), oboje z mezem (wlochem) pracujemy na lotnisku, wiec mam lekkie skrzywienie w tym kierunku, poza tym co moge powiedziec... jeszcze nie wiem czy "uwielbiam" wlochy, czy moze tylko toleruje... pozdrowka
deelaylah
06 sie 2007
Hehehe, Maddy, czyżbyśmy wszystkie przechodziły tego typu metamorfozę po dłuższym pobycie tutaj?;-)
Pozdrowienia z Rzymu (lecąc do Polski w lipcu odruchowo rozglądałam się po Fiumicino i zastanawiałam, czy któraś z dziewcząt z personale di terra to Ty :-))!
Dee
diavolino
06 sie 2007
wejdź na baby boom,to stronka dla i o mezatkach dzieciatych lub nie
Ota
07 sie 2007
Hej!
Ja tez tu mieszkam (jak dla mnie - od dawna...).
Wlasnie wrocilam z urlopu w Polsce.
Pozdrowka z Rzymu!
Maddyy
08 sie 2007
he he Dee,szczerze mowiac ja czasem tez miewam podobne mysli, spotykam czesto polski lecace do warszawy i tak sobie mysle ile z nich bylo kiedykolwiek na forum... Ale tak na serio, ja czesto buszuje po terminalu c, jesli w duty free zapytasz o mnie to ci powiedza czy jestem czy tez nie.... nie za taka super fajna jestem i mnie wszyscy znaja, tylko ze ogolnie sie znamy hihihi... to pozdrowka.... czuje sie obserwowana :))D
kasia-z-milano
08 sie 2007
Hej Maddy:-)
kupe lat
Maddyy
08 sie 2007
hej:) oj duzo sie dzialo, ale jak widac od czasu do czasu zagladam na forum:) un bacione:))
Bea.Roma
10 sie 2007
witam, dluga przerwa poniewaz dopiero krok po kroku urzadzamy mieszkanko i oczywiscie oprocz wielu rzeczy brak tez komputera (w tej sprawie musze skladac wizyte tesciowej). U mnie nudno maz pracuje a ja nie tzn szukam pracy ale z moim wloskim to sobie chyba troche poszukam . pozdrawiam
hey dziewczyny ja jestem z Vasto( abruzzo) lecz wiecie co ja rowniez odruchowo lecac do polski rozgladam sie za dziewczynami z forum a noz..hihihi
sandrusia6
11 sie 2007
A ja gdy jestem w Vasto ogladam sie za polkami. I Nie koniecznie z forum :-) Bedac w acqualand spotkalam tylko jedna polke. A nad morzem jednego ktory byl przejazdem. Pozdrawiam :-)
capoaiio
11 sie 2007
sandrusia to chyba slabo sie rozgladalas... bo jest nas tu masa.... dziwne ze mnie tu nie wypatrzylas.....pozdrawiam i jak bedziesz w Vasto daj znac moj nr gg to 1924840