Kolacja polska w milano

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
w glowie mi swita zorganizowanie kolacji z typowymi potrawami polskimi w Mediolanie
Co wy na to ?
pozdrawiam
Elami (BarPolska
az w Milano oooo to daleko ode mnie jestem z Vasto(chiety) ale bardzo chetnie byleby chociazby w centrum italii
witaj,
ja niestety mieszkam w mediolanie :)
wstepne menu mozna zobaczyc na forum mojej strony internetowej
www.barpolska.com
TAK!!!
Tak tak!!:) Swietny pomysl, zawsze mozna poznac nowych ludzi, milo spedzic wieczor:)A kto gotuje?:) Ja jestem z Bologna wiec pociagiem daleko nie mam.
Ja tez jestem jak najbardziej za, ale teraz bede tylko do 27.08 w Mediolanie:(Wiec nie wiem czy sie zalapie!!!A jest juz wstepna data?
Witajcie
Kolacje chcemy zorganizowac w listopadzie albo na poczatku grudnia
wszystko zalezy od tego czy bedzie wystarczajaca ilosc osob dlatego
jak ktos jest zainteresowany prosze zostawic wpis na forum www.barpolska.com
tam tez znajdziecie wstepny jadlospis
pozdrawiam
Elami
podajcie mi prosze adres baru polskiego w milano nie moge nigdzie go znalezc, chcialabym dzis wyjsc i cos zjesc polskiego
...a ja myslalam ze barpolska to mala restauracyjka z polskim jedzeniem, uuuuuuuuuuuuuu ale zawod no nic w takim razie wracam do domu dzi sama musze cos ugotowac
Witaj :)
jak mi sie znudzi moja obecna praca otworze cos polskiego w mediolanie :)
jak na razie mam tylko portal www.barpolska.com ktory obecnie tez nie dziala :(
problemy z serwerem ktore nie zaleza ode mnie
pozdrawiam
elami
w Mediolanie jestem przejazdem takze ale zdaje sobie sprawe z duzej ilosci Polakow w Mediolanie myslalam ze cos takiego juz jest.
Pozdrawiam
P.s portal barpolska chyba ok udalo mi sie wejsc bez wiekszych problemow
Witam
prosze zostawic wiadomosc na forum www.barpolska.com jesli ktos jest zainteresowamy uczestnictwem w kolacji (wstepny termin: koniec listopada poczatek grudnia)
pozdrawiam
Elami
Temat przeniesiony do archwium.

»

Solo italiano