Zarobki-opiekunka dla dziecka

Temat przeniesiony do archwium.
Ile może zarabiać opiekunka dla dziecka na miesiąc?Godziny nieokreślone.Czy ktoś z was orientuje się i może się wypowiedzieć na ten temat?
prosze o odpowiedz
ok.10 euro na godz.wiem ze dziewczyny zarabiaja jak przy starszych ok.1000 na miesiac ale nalezy dogadac sie co sie robi;zawsze jak wypalasz za duzo mozesz sposcic jesli zapytasz za malo o podwyzke bedzie trudno
W Trento tj. na polnocy Wloch widze ze wgazecie sa oferty pan poszukuj.pracy za 30 eu dniowka,mysle ze to 8 godz.do opieki,bo chca allogio e vita,wiec cena nie wygorowana.ok 8oo eu mies.
Nie jest tak różowo, jak piszesz. Pracowalam w tych okolicach (Bergamo) jako opiekunka starszej osoby. Zarabialam 800, ale za calodobową opieke i prace domowe. Wolne tylko 12 godzin tygodniowo. Nie chcieli zatrudnić mnie legalnie, mimo, ze mialam wszystkie potrzebne do pobytu i do pracy dokumenty. Wytrzymalam tam tylko 5 miesiecy. Od czterech miesiecy jestem w Polsce. Przestalam palić papierosy, przytylam 5 kg. Pozbylam sie stresów. Od jutra zaczynam prace. Zarobek skromniutki, ale za to wsród normalnych ludzi.
powiem ci tak ja pracuje 9 godzin dziennie od 8.00-12.30 potem mam godzine wolna aby isc na obiad i wracam tu o 14stej i jestem do 18.30 ZARABIAM 600 ERO A JSLI BUJDZIESZ NA 24 GODZINY TO DOSTANIESZ od 720-do 800 euro miesiecznie
www.pracuj.pl/oferty/1071307.html-praca dla opiekunek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia