centralwings rzym-wroclaw??

Temat przeniesiony do archwium.
hej, czy ktos wie czy centralwings zawiesil loty od pazdziernika na trasie rzym-wroclaw? i czy macie przypadkiem jakis namiar na innego przewoznika
czy ktos cos wie?
nie zawiesili, rozkład dot. końca października ma być zamieszczony na necie w najbliższym czasie :)
ojej to super!! mialam juz cykora ze zawiesili! wielkie dzieki za info!
Niestety dzisiaj otrzymałam maila, że loty na trasie Wrocław-Rzym są zawieszone na czas zimowy :( A jeszcze na początku sierpnia pisali ze rozkład będzie... Widocznie mają u siebie niedoinformowanych ludzi.
Z rozkładu na ich stronie wynika w ogóle, ze zima z Rzymu Centralwings będzie latać tylko do Poznania, Krakowa i Lodzi... Gdańsk, Warszawa i Wrocław zawieszone. :-(
ja pierdziele powiedzcie mi co oni wyprawiaja..... wszyscy zawieszaja loty ..... skyeurope, central....ellooo...co mam sie przerzucic na atokar nieeeeeeeeeeeeee albo autem....? che palle!!!!!!!!!!!!
szkoda ze centralwing sie wycofal z lotow do wrocka, z tego co widzialam samoloty byly zawsze prawie pelne. ja zaczelam sie rozgladac za innymi lotami, bezposrednich oczywiscie nie ma, ale widzialam ze rynair ma loty z rzymu do frankfurtu i z frankfurtu do wroclawia. nie wiem jak to bedzie wygladalo cenowo no i czy wogole da sie polaczyc te dwa loty.
Ja właśnie zarezerwowałam lot do Poznania, na święta... bo w tej sytuacji przewiduje panikę i owczy pęd ku biletom!;-)
a jakimi liniami lecisz? tez chcialabym juz zarezerwowac bilet. i czy jest to bezposredni lot z rzymu do poznania?
Tak, to lot bezpośredni, liniami Centralwings (latają 2 razy w tygodniu).
Do października z Wrocławia do Rzymu lata Centralwings, potem trasę przejmuje LOT (napisali, że im się nie opłacało utrzymywać tej linii przy tej ilości pasażerów a LOT dysponuje mniejszymi samolotami, więc będzie mógł się lepiej dopasować). Już dziękujemy za ceny...:-(
weszlam na strone lotu , problem ze lot nie jest bezposredni i trzeba sie przesiadac w warszawie, no i rzeczywiscie bilet kosztuje niemalo bo 260 euro...
Nowe loty Centralwings Wrocław (Strachowice) - Rzym (Ciampino) - loty od 31 kwietnia tego roku,mozna juz rezerwowac bilety
Gillena czy wiesz do kiedy sa te loty? tzn , z tego co ja zrozumialam to znowu tylko do pazdziernika. czyli kupa... trzeba na Boze Narodzenie znowu leciec do Poznania czy Katowic?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka