Jest jakiś włoski Heyah czy coś?

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebowałbym jakiś prepaid na rozmowy we Włoszech. O co mam się pytać? Ktoś się orientuje ile taki starter kosztuje?
Karty prepaid możesz zakupić u wszystkich włoskich operatorów:
- Vodafone
- TIM
- Wind
- 3

Cena zależy od kredytu, jaki się na nich w momencie zakupu znajduje.
Potrzebny jest do tego dowod lub paszport.Nie da sie kupic karty w sklepie czy jakims kiosku.Przynajmniej ja nigdy na taka mozliwosc nie trafilem.
dzięki, dobrze wiedzieć.
a ceny są porównywalne z polskimi?
Wind kosztuje 10 euro i jest zaladowany za 10 euro.Inne to nie wiem, bo mam Winda.
Slyszalem,ze mozna kupic za promocyjna cene azem z telefonem w 3 i co miesiac placic tak jak w Polsce miksa.Ale tego tez nie wiem napewno.
to zalezy od sieci w tej chwili wind kosztuje 10 eurio i masz 5 na karcie , jesli chodzi ci zeby tanio dzwonic do polski i wogole osobiscie polecam wind lub 3 . w 3 mozesz kupic telefon fajny razem z karta tanio ale masz simlock , zadko kto wie jak go sciagnac ja osobiscie znalazlam sklep gdzie go sciagaja , choc nie powinni . w sklepach windu vadafone tim nie chceli go sciagnac bo jak mi powiedzieli nawet nie wiedzieli co to simlock , i jak odblokowac ten tel.
Ja tez polecam Wind, bo mają fajne promocje. "3" to nie wiem, a vodafone odradzam, bo generlanie jest drogi!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia